Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vienti- ja ostokoordinaattori

Haemme asiakkaallemme Vihtavuoreen vienti- ja ostokoordinaattoria noin viiden kuukauden pituiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Valittu henkilö solmii työsopimuksen Adeccon kanssa, ja työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana.

Edellytämme hakijoilta kokemusta vienti-, osto-, ostolaskutus- ja rahtijärjestelytehtävistä. Lisäksi edellytämme kaupallista tai logistiikan alan koulutusta (tradenomi, logistiikkainsinööri jne.). Työskentelet sujuvasti yhteistyössä muun tiimin ja sidosryhmäverkoston kanssa. Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on hyvä ongelmanratkaisu- ja paineensietokyky. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää tietoteknistä perusosaamista sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Tarjoamme vienti- ja ostotehtävien osaajalle hyvän tilaisuuden syventää osaamistaan monipuolisten tehtävien parissa, suuressa kansainvälisessä yrityksessä. Yrityksessä on käytössä liukuva työaika, ja työtä tehdään päivävuorossa. Palkkaus tapahtuu sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy työnhakijaksi sivustolla adecco.fi ja jätä hakemus työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Tsemppiä työnhakuun!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Derek Kinnunen, 040 627 5757, derek.kinnunen@adecco.fi

Vienti- ja ostokoordinaattori

Jyväskylä
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 31.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus