Skip to main content

Luxhammar Oy valmistaa, markkinoi ja myy puun lämpökäsittelylaitoksia. Yrityksellä on pisin ja vahvin kokemus puun lämpökäsittelystä ja on saavuttanut markkinoilla erinomaisen aseman. Asiakasprojektien koot vaihtelevat pienistä laitetoimituksista aina isoihin tuotantolaitoskokonaisuuksiin saakka. Yritys toimii sekä kotimaassa että vientimarkkinoilla. Tärkeimmät vientikohteet ovat Aasia, Pohjois-Amerikka ja Eurooppa. Laitteistotoimitusten lisäksi yritys hoitaa varaosatoimituksia ja laitehuoltoja. Toimipaikkana on Mikkeli.

Etsimme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen Mikkeliin

VIENTIASSISTENTTIA

Tärkein työtehtäväsi on asiakaspalvelu eli asiakaskontaktien hoito puhelimitse ja sähköpostilla. Toimit tiiviissä yhteistyössä yrityksen myyntipäällikön kanssa. Osallistut myyntiin ja markkinointiin kotimaassa ja ulkomailla, hoidat varaosatoimituksia, kuljetusjärjestelyitä sekä teet tarvittavat vientidokumentit. Tehtävä antaa mahdollisuuden yhdistää myynti- ja markkinointiosaamista ja pääset osallistumaan myös markkinointitilaisuuksiin ja markkinointimateriaalien tekoon. Tehtäviin kuuluu lisäksi myös toimiston juoksevien asioiden hoitoa.

Oletko energinen ja asiakaspalveluhenkinen tehopakkaus, joka nauttii ulkomaisten asiakkaiden kanssa kommunikoinnista? Tartut toimeen ja viet asiat määrätietoisesti eteenpäin. Olet itsenäinen, etkä pelkää haasteita. Mikäli tunnistit kuvauksesta itsesi, voit olla etsimämme henkilö. 

Edellytämme hakijalta soveltuvan kaupallisen tai teknisen koulutuksen lisäksi aikaisempaa työkokemusta vastaavista asiakaspalvelun tai myynnin tuen tehtävistä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot sekä erinomainen englannin kielen osaaminen. Käytössäsi on oma auto. Työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa sekä ulkomailla.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kyseessä vakituinen työsuhde. Lähetä hakemus mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointia hoitaa Eva-Maija Ahokas, U-Test Services Oy / Performia (eva-maija.ahokas@performia.fi).

Vientiassistentti

Mikkeli
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus