Skip to main content

Viestinnän asiantuntija

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme konsernimme viestintä-, strategia- ja vastuullisuusyksikköömme viestinnän asiantuntijaa Pohjanmaa-Kainuun alueelle.

Työssäsi vastaat yhtenäisen Metsähallitus-brändin mukaisesta Pohjanmaa-Kainuu-alueen metsätalouden viestinnästä. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa alueen päivittäisviestintä monikanavaisesti sekä media- ja sidosryhmäyhteistyö. Toimit linkkinä alueen henkilöstön ja yksikön muiden viestijöiden välillä ja työskentelet heidän kanssaan tiiviissä yhteistyössä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää korkeakoulututkintoa viestinnästä tai muulta soveltuvalta alalta, erinomaista suullista ja kirjallista suomen- ja hyvää englannin kielen taitoa sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta organisaatioviestinnästä. Ymmärrät viestinnän monikanavaisuuden ja hallitset erityisen hyvin sosiaalisen median kanavat. Sinulla on kyky omaksua nopeasti erilaisten viestinnässä käytettävien työkalujen käyttö. Omaat myös erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Sinulla on ymmärrystä ja mahdollisesti kokemusta luonnonvara- tai metsäalalta. Myös liiketoiminnan kokemus, mielellään Metsähallituksen liiketoiminnan aloilta kuten metsätaloudesta tai kiinteistökehityksestä, luetaan eduksesi. 

Edellä kuvatun lisäksi toivomme sinulta itsenäistä työskentelyotetta ja taitoa organisoida työtäsi joustavasti kiireisinä päivinä. Kestät painetta ja kykenet toimimaan myös haastavissa viestintätilanteissa. Olet idearikas ja innovoit viestintäaiheita alueen ajankohtaisista aihepiireistä. Arvostamme myös metsä- ja luonnonvara-alan verkostojen ja sidosryhmien tuntemusta. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viestinnän ja luonnonvarojen parissa ainutlaatuisessa organisaatiossa. Toimipaikkasi on joko Kajaani tai Oulu. Työsuhde on vakituinen ja alkaa tammikuussa 2023.

Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Tehtävä sisältää ajoittaisia iltatöitä ja edellyttää myös jonkin verran matkustamista. Ajokortti (B) on työn hoitamisessa välttämätön.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.10.2022 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ma. viestintäjohtaja Päivi Lazarov, p. 040 821 8292.
Soittoajat: 22.9. klo 9.30-10.30, 26.9. klo 13-14 ja 3.10. klo 14.30-15.30.


Hakuaika päättyy: 05.10.2022 klo 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Viestinnän asiantuntija

Oulu
Kajaani
Vakituinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 20.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti