Skip to main content

Viestinnän asiantuntija, Lappi

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme viestinnän asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Viestintä ja kumppanuudet -yksikköön 15.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen kesto 20.8.2023 asti. 

Viestinnän asiantuntijana toteutat ja suunnittelet viestintää monipuolisesti luontoaiheista, mm. luonnonsuojelusta, Lapin luontomatkailusta ja vastuullisesta retkeilystä. Toimipisteesi on jokin Lapin luontopalveluiden toimipiste, esimerkiksi Rovaniemi, Inari tai Hetta. Työhösi kuuluu myös jonkin verran matkustamista luontokohteisiin. Voimme sopia myös osittaisesta etätyöstä.

Tehtäviisi kuuluvat mm.:

  • Kiinnostavien aiheiden ja sisältöjen tunnistaminen ja etsiminen
  • Uutisten ja tiedotteiden kirjoittaminen ja sisältöjen tuottaminen sosiaalisen median kanaviin
  • Sidosryhmäryhmäviestintään osallistuminen
  • Tapahtumiin ja tapahtumaviestintään osallistuminen.

Toivomme, että sinulla on jonkin verran viestintäalan työkokemusta ja osaamista erilaisista viestintäkanavista. Pystyt ottamaan vastaan vaihtelevia työtehtäviä eri aihepiireihin liittyen. Arvostamme viestinnän koulutusta sekä itsenäistä työotetta. Osaat tuottaa kohderyhmiä puhuttelevaa, kiinnostavaa sisältöä. Olet idearikas ja uskallat esittää tuoreita näkökulmia. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä saamelaiskulttuurin syvällistä tuntemusta, ja saamen kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.6.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa viestintä- ja kumppanuusjohtaja Johanna Salomaa-Valkamo, puh. 040 355 8025 perjantaina 17.6. klo 13-14 ja keskiviikkona 22.6. klo 10-11. 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Viestinnän asiantuntija, Lappi

Rovaniemi
Inari
99400 Hetta
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 18.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti