Skip to main content

Viestintä- ja kumppanuusjohtaja, Luontopalvelut

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Julkiset hallintotehtävät muodostaa kaksi vastuualuetta, Luontopalvelut ja Eräpalvelut. Tehtäviimme kuuluvat lähes kaikkien maamme luonnonsuojelualueiden sekä kymmenien kulttuuriperintökohteiden hoitaminen, useiden uhanalaisten lajien suojelu, maksuttomien peruspalvelujen tuottaminen retkeilijöille, metsästys- ja kalastusmahdollisuuksien tarjoaminen erälupia myöntämällä sekä lupatulojen käyttäminen kestävän eränkäynnin edistämiseen. Huolehdimme myös erävalvonnasta valtion alueilla.

Haemme joukkoomme viestintä- ja kumppanuusjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Viestintä- ja kumppanuusjohtajana vastaat Luontopalveluiden viestinnän, sidosryhmä- ja kumppanuustoiminnan johtamisesta osana laajempaa Metsähallituksen viestintä- ja sidosryhmäkokonaisuutta. Johdat vastuualueellasi strategista ja monikanavaista viestintää sekä markkinointia ja markkinointiviestintää. Viestintäjohtajana koordinoit myös julkisten hallintotehtävien viestinnän toimialaa. Vaikutat myös brändin ja maineenhallinnan kehittämiseen Metsähallituksen brändi- ja viestintäjohtoryhmän jäsenenä. Yhteistyö ja vaikuttaminen niin sidosryhmissä kuin mediakentällä on tärkeä osa vuorovaikutteista ja nopeatempoista työtäsi.  Viestintä- ja kumppanuusjohtajana olet osa Julkisten hallintotehtävien johtoryhmää.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään 5 vuoden kokemusta viestintä- ja sidosryhmätyöstä, viestinnän ja markkinoinnin strategisesta suunnittelusta ja toteutuksesta sekä tehtäväkokonaisuuteen liittyvistä johtotehtävistä. Olet tehnyt yhteiskunnallista vaikuttamistyötä, sinulla on hyvät mediasuhteet sekä laaja ymmärrys mediakentästä. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen, ruotsin ja englannin kielen taito. Työssä tarvitset myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, viestinnän ja markkinoinnin uusien työkalujen tuntemusta sekä ymmärrystä asiakaskokemuksesta ja markkinointiviestinnästä. Eduksi katsotaan kokemus vastuullisuusviestinnästä ja julkishallinnon viestintätehtävistä. Luonto- ja eräpalvelujen toimialan tuntemus katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme sinulle jatkuvasti uudistuvan ja luovuutesi haastavan tehtäväkokonaisuuden yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Viestintä- ja kumppanuusjohtajana luot kuvaa Metsähallituksesta asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme yhdessä Metsähallituksen viestinnän ammattilaisten kanssa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.06.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa luontopalvelujohtaja Henrik Jansson, puh. 0400 328759.

Viestintä- ja kumppanuusjohtaja, Luontopalvelut

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 09.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus