Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Viestintäasiantuntija

Kiinnostaako sinua työ kansainvälisesti korkeatasoisessa organisaatiossa? Haluatko tehdä työtä, jolla on todellista merkitystä? Oletko kiinnostunut toimimaan erikoissairaanhoidon maailmassa yksikössä, jossa syntyy uutta elämää joka päivä?

Etsimme HUSin parinkymmenen hengen viestintäyksikköön vakituiseen työsuhteeseen viestintäasiantuntijaa nykyisen tehtävän haltijan siirtyessä eteenpäin urallaan. Työskentelet osana Brändi ja markkinointiviestintä -tiimiä, jossa on seitsemän viestintä- tai markkinointiammattilaista. Hoidamme yhdessä tiimimme vastuualueiden viestintätehtäviä ja vastaamme lisäksi HUSin brändin kehityshankkeista.

Tärkein tehtäväsi on toimia Naistentaudit ja synnytykset -tulosyksikön viestintäkumppanina. Vastaat kokonaisvaltaisesti Naistentaudit ja synnytykset -tulosyksikön viestinnästä ja sen kehittämisestä. Teet tiivistä yhteistyötä tulosyksikön johdon ja sen asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässä edellytetään kykyä toteuttaa ja kehittää Naistentaudit ja synnytykset -yksikön viestintää itsenäisesti sekä taktisella että operatiivisella tasolla, niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Esihenkilönäsi toimii Brändi- ja markkinointiviestintä -tiimin vetäjä. Hänen lisäkseen raportoit Naistentaudit ja synnytykset -yksikön tehtävien osalta myös tulosyksikön johdolle.

Työnkuvassa korostuvat erityisesti seuraavat osa-alueet:
-    Tulosyksikön toiminnan tärkeimpien painopisteiden tunnistaminen sekä viestinnän tavoitteiden ja mittareiden asettaminen yhdessä yksikön ja viestinnän johdon kanssa.
-    Viestinnän keinojen valinta ja suunnittelu.
-    Tulosyksikön sisältöjen ja viestintämateriaalien tuottaminen niin sisäistä kuin ulkoista viestintää varten ja kanavien omistajuus.
-    Tulosyksikön näkyvyys ja viestintäpalvelut. Mediasuhteiden ja sosiaalisen median osaaminen ovat tehtävässä merkittävässä roolissa.
-    Viestinnän tulosten seuranta ja raportointi.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:
-    Monipuolista viestintäkokemusta
-    Aktiivisen, oma-aloitteisen asiantuntijaotteen
-    Priorisointi- ja paineensietokykyä
-    Hyvät vuorovaikutustaidot
-    Hyvän tuntuman nopeasti kehittyvään viestintäkenttään sekä ajantasaiset tietotekniset valmiudet. Arvostamme kokemusta sosiaalisen median sisällöntuotannosta sekä M365 -ohjelmien ja Drupalin hallintaa.

Toivomme aloitusta mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Tarjoamme merkityksellistä työtä Suomen suurimmassa terveydenhuollon tuottaja- ja tutkimusorganisaatiossa. Työympäristömme on poikkeuksellisen monipuolinen ja brändinäkyvyytemme suuri. Median ja yleisön kiinnostus Naistentaudit ja synnytykset -tulosyksikköä kohtaan on vahvaa, joten voimme luvata varsinaisen viestinnän näköalapaikan.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Haku päättyy 6.9.2021. 

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva työkokemus.

Kielitaito: Erinomainen suomen kielen taito. Tyydyttävä ruotsin kielen taito ja riittävä englannin kielen taito. Edellytettyä vahvempi ruotsin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva työkokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja: markkinointipäällikkö Elina Tuori, puh: 040 767 0687, 24.8. klo 16-17.00 tai 3.9. klo 12-13.00

Viestintäasiantuntija

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus