Skip to main content

Vihertyöntekijä huipputiimiin

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme vihertyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun! Asiakasyrityksemme on toiminut kaupunkirakentamisen ja infrapalveluiden parissa jo yli 30 vuoden ajan. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään vihertyöntekijänä modernissa ja kasvavassa yrityksessä, jossa työt hoidetaan suurella sydämellä, voit olla juuri etsimämme henkilö!

Vihertyöntekijänä työnkuvaasi kuuluu Turun alueella sijaitsevien leikkipaikkojen ylläpitäminen ja hoitaminen. Työtehtävät pitävät sisällään leikkipaikkojen kasvillisuuden kastelua, kitkentää, istuttamista, hoitoleikkaamista sekä muita ylläpidollisia tehtäviä. Lisäksi työnkuvaan kuuluu puistokalusteiden korjaus- ja huoltotehtävät. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työtä tehdään 40 tuntia viikossa. Työtehtävään sovelletaan kuorma-autoalan työehtosopimusta ja tuntipalkka työssä on 14,48e/h!

Voit olla joko puutarha-alan ammattilainen tai henkilö, jolla on aito halu kehittyä viheralan ammattilaiseksi monipuolisten työtehtävien parissa. Arvostamme erityisesti hakijoissa hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä toimeliasta ja reipasta työskentelyotetta. Työssä liikutaan pakettiautolla, joten odotamme hakijoilta B-ajokorttia sekä aikaisempaa kokemusta pakettiautolla ajamisesta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde kestää alkuun ainakin marraskuun loppuun asti. Työssä voi olla myös mahdollisuus jatkaa marraskuun jälkeen eri työtehtävien parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus linkin kautta https://www.click-hp.fi/hakemus/15815. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Lotta Alhonen 050 411 0348
Työpaikan osoite: 20300 TURKU
Palkkaus: TES/sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 10.07.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 23.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11486715

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Vihertyöntekijä huipputiimiin

Click Henkilöstöpalvelut Oy
Turku
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Click Henkilöstöpalvelut Oy
Tampere
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Suomi
Eezy Oyj
Pirkanmaa