Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Suositellut työpaikat

Vikariat timlärare hi/sh/mo

Vi söker en vikarie fr o m den 9.8.2021 t.o.m. den 17.12.2021 för vår lärare (hi/sh/mo) i åk. 7-9 som ska vara studieledig i höst. Som lärare på högstadiet är du en viktig del av den lilla språköskolans kollegium men jobbar i en stor finskspråkig högstadieskolas lokaler. De svenska högstadieklasserna delar utrymme med Tiirismaan koulu.

Din uppgift kommer att vara att undervisa hi/sh/mo och kanske något ytterligare ämne till våra högstadiegrupper som består av cirka tio elever/årskurs. Du fungerar också som klassföreståendare för en av grupperna.

För att lyckas med uppdraget bör du vara flexibel och samarbetsvillig och din svenska bör vara på modersmålsnivå. Vi ser det som en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete på språköskola och/eller har erfarenhet av språkbadsundervisning.

Svenska skolan i Lahtis fungerar som närskola för svenskspråkiga elever i Lahtis-regionen. Skolan med sina knappa 140 elever följer Lahtis svenskspråkiga läroplan där språket och kulturen har en framträdande plats. Skolan samarbetar också aktivt med andra s.k. språköskolor i södra Finland via Språkönätverket r.f.. I den pedagogiska verksamheten drar skolan nytta av sin småskalighet, vilken möjliggör moderna åldersövergripande och temainriktade arbetssätt. IKT är en naturlig del av verksamheten.

Svenska skolan/Svenska gården ligger i det idylliska trähusområdet i Anttilanmäki, ca 0,5 km från Matkakeskus dit alla bussar och tåg anländer. Vårt hus är ett 110 år gammalt stenhus som har totalrenoverats för moderna behov. I Svenska gården finns också Folkhälsans Svenska daghem och eftis. Här har också Luckan Lahtis sin hemvist. Svenska skolan är en enhetsskola med årskurserna 0-9. Skolans högre klasser åk. 7-9 verkar i Tiirismaa-skolans lokaler ca 1 km härifrån. I Svenska skolan finns också två språkbadsklasser (nybörjarundervisning).

Om vikariatet inte besätts med behörig personal kan det besättas av sökande utan formell behörighet. Anteckna din behörighet i ansökan och bifoga betygskopior mm som bilaga till denna elektroniska ansökan. I samband med den eventuella arbetsintervjun bör originalen till betygen mm visas upp. Den som väljs till tjänsten bör kunna visa upp utdrag ur straffregistret 504/2002 innan tjänsten tas emot. Den som väljs till uppgiften kan ombes uppvisa intyg från drogtest. Det är 2 månaders prövotid för tjänsten.

Ansökan till tjänsten ska skickas in via Kuntarekry.fi senast den 25.5.2021 kl. 15.00.

Lahtis stads grundskoleservice är en del av bildningsbranschen som förutom utbildningstjänsterna ansvarar för fostran-, idrotts och kulturtjänsterna. Bildningsbranschen strävar efter att vara en förnyande och positiv samarbetspartner där kunnande uppskattas. Grundskoleutbildning anordnas i 25 skolor med sammanlagt 10300 elever och 1100 lärare och skolgångsbiträden.

WWW-osoite: http://www.lahti.fi
Yhteystiedot: Karin Ihalainen, rektor
tel 050 311 1640
karin.ihalainen@lahti.fi
Työpaikan osoite: Ursankatu 2, 15100 LAHTI
Palkkaus: Enligt UKTA
Työ alkaa: 9.8.2021 - 17.12.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 25.05.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/362557/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 11.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Vikariat timlärare hi/sh/mo

HUS
Lahti
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 25.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus