Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Voimakoneasentaja (moottorit), Millog Oy Riihimäki

Haemme TVJ-toimialalle Riihimäen toimipaikkaan

VOIMAKONEASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat siirrettävien ja kiinteiden dieselkäyttöisten voimakoneiden huolto-, asennus-, muutos- ja vikakorjaustyöt. 

Työtä tehdään vaihtuvissa asiakaskohteissa ja vaihtelevissa työympäristöissä ympäri Suomen, joten tehtävän hoitaminen edellyttää viikoittaista matkustusvalmiutta ja halukkuutta liikkuvaan työhön. 


Olisitko etsimämme moottoritekniikan osaaja?

Etsimme tehtävään teknisellä koulutustaustalla (esim. autonasentaja/muu tekniikan alan koulutus) varustettua henkilöä, jolla on vähintään perustason tietämys moottoritekniikasta ja dieselmoottoreiden sielunelämästä. Olet jo työskennellyt aikaisemmin vaihtelevien huolto-, kunnossapito- ja/tai asennustehtävien parissa. 

Viihdyt itsenäisen ja vastuullisen tehtävänkuvan parissa, jossa yhdistyy ongelmanratkaisu, vaihtelevuus ja yhteistyö asiakkaiden kanssa. Reipas ja rehti asenne sekä pyrkimys laadukkaaseen työnjälkeen ja turvalliseen työskentelyyn ovat toimintaasi ohjaavia arvoja. Lisäksi uteliaisuus uuden oppimiseen on edellytys tehtävässä menestymiselle, sillä tehtävä tulee takuulla tarjoamaan uutta opittavaa ja uusia kokemuksia. 


Millogilla töissä?

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä merkityksellisen ja vaihtelevan tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. Tarjoamme ainutlaatuista kokemusta, jota et muualta saa! 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusta työn tueksi sekä koko organisaation tuen työssä onnistumiseen. Voisiko Millog olla työpaikkasi? Lue meistä lisää täältä.


Lisätiedot & hakeminen

Lisätietojen merkeissä voit kääntyä ryhmäpäällikkö Samu Ruohelan puoleen, puh. 040 315 8350 / etunimi.sukunimi@millog.fi 

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi viimeistään 28.11.2021 osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi


Voimakoneasentaja (moottorit), Millog Oy Riihimäki

Riihimäki
Vakituinen

Julkaistu 29.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja