Skip to main content

Voimalaitoskäyttäjä

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen. 

Etsimme joukkoomme voimalaitoskäyttäjää vahvistamaan Länsi-Suomen tuotanto-organisaatiota

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

Adven on mielenkiintoisessa tilanteessa, koska yhdistämme parhaillaan toimintaamme ruotsalaisen Värmevärden -energiayhtiön kanssa. Adven – Värmevärden -konserni on uusi energiayhtiö, jolla on 520 työntekijää ja 50 vuoden kokemus energia-alalta. Yhtiö operoi yli 350 energialaitosta tarjoten lämmitystä ja viilennystä kunnille, kotitalouksille ja yrityksille, sekä erilaisia energiaratkaisuja ja -palveluita teollisuudelle ja kiinteistöille Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Adven Suomen tuotanto-organisaatio koostuu kuudesta maantieteellisestä tuotantoalueesta, automaatiotoiminnoista sekä 24/7 operatiivisesta keskuksestamme. Tuotanto-organisaatiomme työllistää noin 110 henkilöä ja käsittää yli sata tuotantolaitosta ympäri Suomen. Adven on viime vuosina kasvanut voimakkaasti, ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Työsuhteemme ovat pitkiä ja henkilöstötyytyväisyys on korkealla tasolla.

Haluatko sinäkin mukaan tyytyväisten ammattilaisten joukkoon?

Tehtävässäsi voimalaitoskäyttäjänä huolehdit osaltasi Advenin Kauttuan voimalaitoksen korkeasta käytettävyydestä ja käynnissäpidosta kattila- ja turbiinilaitoksen valvonnalla sekä ohjauksella. Olennaisena osana työtä on eri polttoaineiden syötön ja polton hallinta, voimalaitos- ja suodatinlaitosprosessin sekä tehdashöyryverkon hallinta. Lisäksi toimit tarvittaessa myös muiden Länsi-Suomen alueen laitosten resurssiapuna käyttö- ja päivystystehtävissä. Asemapaikkasi on Kauttuan voimalaitos, ja raportoit tehtävässäsi voimalaitoksen käyttöpäällikölle. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta

  • energiatekniikan, prosessi-, sähkö-, automaatio- tai muun soveltuvan teknisen alan koulutusta
  • kokemusta sähkön ja lämmön yhteistuotannosta
  • valmiutta jatkuvaan kolmivuorotyöhön
  • kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja
  • avointa, positiivista asennetta sekä kykyä itsenäiseen sekä oma-aloitteelliseen työhön
  • asiakaslähtöisyyttä, yhteistyökykyä ja joustavuutta

Arvostamme lisäksi pätevyyttä energia-alalta sekä laitoslogiikkaosaamista.

Lupaamme sinulle mielekkäitä haasteita monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa sekä mahdollisuuden kasvaa energia-alan huippuosaajaksi. Lisäksi lupaamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, menestystäsi tukevan palkkauksen sekä huippukollegat. Advenilla saat käyttöösi modernit työkalut, ja ammattitaitoisen ja kannustavan organisaation tukemaan työtäsi.

Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 3.11.2021 mennessä oheisen linkin kautta:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?8ec2c36e&lang=fi-FI

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen tehtävään tai rekrytointiprosessiin, lisätietoja antaa käyttöpäällikkö Miikka Nurmi, p. 0400 682 632, arkisin klo 16-17.

Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon.

Avainsanat: Adven, energia, energiantuotanto, voimalaitos, voimalaitoskäyttäjä, Kauttua

Voimalaitoskäyttäjä

27500 Kauttuan Kylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 06.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Nokia
Barona Teollisuus
Tuusula
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy
Nastola
Barona Teollisuus
Vantaa