Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vuokraamotyöntekijä, Ramirent Oy

Etsimme asiakkaallemme Ramirent Oy Finland:lle asiakaspalveluhenkistä Vuokraamotyöntekijää Helsingin Espoon toimipisteen konevuokraamoon. Työsuhde on kokoaikainen ja työsopimus solmitaan aluksi Adeccon kautta. Tämän jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Työajat ovat arkisin kello 7:00 -16.30 välillä.

Ramirentin konevuokraamoissa vuokrataan erilaisia henkilönostimia, rakennuskoneita, työkoneita jne. Vuokraamotyöntekijän tehtävänä on palvella koneita vuokraavia sekä niitä palauttavia asiakkaita laajan tuotetuntemuksensa kautta. Työtehtäviin sisältyy esimerkiksi asiakkaiden neuvominen koneiden vuokraamisessa, tuotteiden luovutus ja vastaanotto, niiden kunnon tarkistaminen, konekannan seuraaminen järjestelmässä ja vuokraamon yleinen toimivuus. Työssä käytetään apuna Ramirentin omaa toiminnanohjausjärjestelmää, sekä tietenkin osaavien kollegoiden tukea.

Tehtävään saa kattavan ja käytännönläheisen koulutuksen, joten valmis alan osaaja ei tarvitse olla! Tärkeintä on asiakaspalveluhenkinen asenne sekä halu oppia konevuokraamoalan tuotekategoriaa. Näiden lisäksi tehtävään sopivalla henkilöllä on myös oma-aloitteinen ja vastuullinen työskentelytyyli. Töitä vuokraamoissa tehdään pienessä tiimissä, joten tiimityöskentely on sinulle luontevaa. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen sekä vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa. Lisäksi B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus on suositeltavaa koska eri toimipisteiden välillä tulee ajoittain pystyä liikkumaan.

Jos haluat työskennellä asiakkaiden parissa hyvässä porukassa konevuokraamoalalla, niin nyt on mahdollisuus hakea! Tarjolla on kattava perehdytys tehtävään ja alaan sekä mahdollisesti pitkäaikainen työsuhde. Kannattaa hakea paikkaa pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 24.10.2021 mennessä joko ohessa olevan hakulinkin tai nettisivujemme kautta (www.adecco.fi). Muistathan liittää CV:si mukaan hakemukseen. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon Junior HR-konsultti Ilja Kuhmonen numerosta 040 131 9139 tai sähköpostitse osoitteesta ilja.kuhmonen@adecco.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ilja Kuhmonen, +358401319139, ilja.kuhmonen@adecco.fi

Vuokraamotyöntekijä, Ramirent Oy

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus