Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vuokraamotyöntekijä, Seinäjoki

Vuokraamotyöntekijä, Seinäjoki

Haemme asiakasyrityksellemme VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ Seinäjoelle.

Tulet työskentelemään paikallisessa konevuokraamossa ja työtehtäviisi kuuluu mm. vuokratun kaluston vastaanotto, niiden kunnon tarkistaminen, puhdistus, hyllytys sekä lisäksi asiakaspalvelu. Työaikasi sijoittuu vuokraamon aukioloaikojen mukaan 7-16:30 ja työvuoron pituus on 7,5h. Töitä on tarjolla keskimäärin 3-5 pv/vko.

Odotamme sinulta hyvää asennetta, työmotivaatiota ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Olet positiivinen ja reipas työntekijä, joka hoitaa työnsä oma-aloitteisesti ja pitää huolta työturvallisuudesta.

Edellytämme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä trukin käyttötaitoa. Katsomme eduksi kokemuksen varastotyöstä tai rakennusalalta sekä erilaisten tarvittavien koneiden ja laitteiden tuntemuksen/ruuvailun.

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta sekä mukavat ja kannustavat työkaverit yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Työssä pääset oppimaan uutta ja toimimaan vastuullisessa roolissa, innostavan työporukan ympäröimänä.

KIINNOSTUITKO?
Hae paikkaa pikaisesti Bolt-sovelluksen tai kotisivujemme kautta. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

SUOSITTELUBONUS
Olisiko kivaa työskennellä parhaan ystäväsi kanssa? Suosittelemalla kaveriasi Boltille, saatte kummatkin 250€ bonuksen, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla. Bonuksen maksamisen edellytyksenä on voimassa oleva työsuhde Boltilla.

LISÄTIETOJA
Arkisin klo 8-16 välillä: rekrytointikonsultti Roosa Ojala / Bolt, p. 050 471 3842

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Vuokraamotyöntekijä, Seinäjoki

Seinäjoki
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus