Skip to main content

VUOKRAUSPÄÄLLIKKÖ

Tärkeäksi osaksi vuokraustiimiämme

Oletko kokenut Leasing Manager, jolle vuokraustyön suolaa ovat monipuolinen asiakaskunta ja sopimusten saavuttaminen? Arvostatko työssäsi laajaa vastuualuetta ja loistavaa työilmapiiriä? Jos vastasit kyllä, Sagaxilla on juuri sinulle sopiva paikka!

Toimintamme kasvaessa tasaisesti haemme osaksi työyhteisöämme uutta vuokrauspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat ensisijaisesti uusien vuokralaisten hankinnasta monipuoliseen kiinteistösalkkuumme ja hoidat myös vapaiden tilojen markkinointia. Teet tiivistä yhteistyötä Asset Managereiden kanssa luoden ja kehittäen pitkän tähtäimen asiakassuhteita. Työpisteesi on Helsingin keskustassa, ja työ edellyttää liikkumista kohteissamme.

Vuokrauspäällikkönämme menestyy henkilö, joka nauttii yhteydenpidosta asiakkaisiin, on luontaisesti myyntihenkinen ja neuvottelutaitoinen sekä kiinnostunut asiakkaiden liiketoiminnasta – olivat he sitten isoja tai pieniä. Toivomme hakijoilta usean vuoden kokemusta vuokrauksesta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Vuokrauspäällikkönä työskentely edellyttää sinulta aktiivisuutta, tuloshakuisuutta ja kykyä itsenäiseen toiminnan suunnitteluun. Odotamme lisäksi, että pystyt ilmaisemaan itseäsi sekä suomeksi että englanniksi. Organisaatiossamme on avoin ja välitön ilmapiiri ja myös asiakaskunnassamme arvostetaan usein rentoutta sekä maanläheisyyttä. Jos siis nautit työskentelystä jalat maassa ja kädet savessa, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta!

Asiakastyytyväisyyden lisäksi Sagax panostaa vahvasti työntekijöiden hyvinvointiin. Liittymällä joukkoomme pääset osaksi loistavaa ja ammattitaitoista työyhteisöämme. Saat vastuullisen roolin ja monipuolisen tilavalikoiman vuokrattavaksesi. Toimintamme kasvaessa pystymme tarjoamaan myös kehitysmahdollisuuksia menestyville työntekijöillemme.

Olisitko kiinnostunut kuulemaan lisää? Tarkempia tietoja antaa 2.8. alkaen Mercuri Urvalissa Sanja Hovilainen, puh. 040 754 8107. Voit jättää heinäkuussa soittopyynnön myös sähköpostitse sanja.hovilainen@mercuriurval.com.

Lisätietoja itsestäsi voit jättää osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-16237 viimeistään 15.8.2021.  

Sagax Finland on kasvava kiinteistösijoitusyhtiö, jonka toimistot sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Jyväskylässä. Kohteemme ovat ensisijaisesti tuotanto-, varasto- ja hybriditiloja, mutta lisäksi meillä on sekä toimisto- että liiketiloja. Omistuksessamme on Suomessa noin 260 kiinteistöä, joissa vuokrattavaa pinta-alaa on yhteensä lähes 1.300.000 m². Asiakkaita meillä on Suomessa noin 650 ja suurimpia niistä ovat mm: Konecranes Oyj, Sanomala Oy, Bilia Oy Ab, Nokia Oyj, Kesko Oyj ja Volvo Finland Ab. Konsernin emoyhtiön AB Sagaxin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Olemme aloittaneet Suomessa liiketoiminnan vuonna 2004 ja AB Sagax toimii Suomen ja Ruotsin lisäksi myös Ranskassa, Hollannissa ja Espanjassa. Sagax on noteerattu Nasdaq OMX Tukholmassa Large Cap-listalla.

VUOKRAUSPÄÄLLIKKÖ

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus