Skip to main content

Vuokrauspäällikkö

Tule osaksi kansainvälistä, tulevaisuuteen katsovaa edelläkävijöiden joukkoa! Etsimme nyt vuokrauspäällikköä Pääkaupunkiseudun alueelle.

TOIMENKUVASI 

Vuokrauspäällikön roolissa vastaat alueesi toimipisteiden vuokraustoiminnoista niin taloudellisen tuloksen kuin operatiivisen toiminnan näkökulmasta. Lisäksi toimit toimipistevastaavien esihenkilönä vastaten tiimisi työsuunnittelusta, resurssoinnista, priorisoinnista ja vuokrauksen toiminnan kehittämisestä. Työtehtäviisi kuuluu

  • toimipisteiden toiminnasta ja kalustosta vastaaminen
  • henkilöstötyytyväisyydestä ja työturvallisuudesta vastaaminen
  • vastuu asiakaspalvelutoiminnan laadusta ja sen kehittämisestä
  • henkilöstön osaamisen ja toiminnan jatkuva kehittäminen

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Etsimme tiedonhaluista ja aloitekykyistä persoonaa, joka tarttuu toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. Työssä menestyäksesi toimintasi tulisi olla asiakaslähtöistä ja sinulla tulisi olla halua kehittää toimintaamme. Lisäksi odotamme sinulta

  • Soveltuvaa teknillistä tai kaupallista tutkintoa
  • Kokemusta esihenkilötyöstä ja hyviä yhteistyötaitoja
  • Tarvittavaa osaamista tuotteista ja palveluista
  • Positiivista asennetta ja muutosmyönteisyyttä
  • Työturvallisuudesta huolehtimista
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Meillä on erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Cramo Finland Oy on nikotiinivapaa yritys vuodesta 2020 alkaen. Olemme myös mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa. Lisäksi olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen sekä Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin.

WE ARE SHAPERS

Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia – ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin. Meistä jokaisesta löytyy erityinen Shaper DNA, joka koostuu kolmesta osasta: Attitude, Boels As One sekä Commitment.

Olemme motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilöstölupauksemme on We Are Shapers.

Tutustu cramolaisten uratarinoihin täällä!

HAE MUKAAN!   

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään keskiviikkona 24.11.2021 oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jani Euro puh. 040 643 0870.

 

Vuokrauspäällikkö

Vakituinen
5 - 10 vuotta

Julkaistu 22.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus