Skip to main content

Vuoromestari

Are you looking to join a dynamic, innovation-driven, international company, building a better future for us all? UPM leads the forest based bioindustry into a sustainable, innovation-driven, and exciting future. The competence, integrity and drive of our people make us unique. We live by our values – trust and be trusted, achieve together, renew with courage.

Haemme nyt vuoromestaria Mikkeliin Pelloksen vaneritehtaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän johtavassa havuvaneriyksikössämme Pelloksella. Tulet työskentelemään osana innostunutta ja sitoutunutta, noin 530 henkilön työyhteisöä Ristiinassa.Tervetuloa!” - Saila Tiihonen, tuotantopäällikkö

Mitä teet

Vuoromestarina vastaat työturvallisuudesta ja henkilöstöstä, tehtaiden valmistussuunnitelman toteuttamisesta ja valvonnasta, sekä varmistat tuotannon tehokkuuden ja laadun omassa työvuorossasi.

Kuka olet

  • Sinulla on tehtävään soveltuva AMK-tasoinen koulutus
  • Mekaanisen metsäteollisuuden tuotantolaitokset ovat sinulle työympäristöinä tuttuja
  • Työskentelytyylisi on aktiivinen, oma-aloitteinen ja olet kiinnostunut työpaikan kehittämisestä
  • Sinulla on valmiudet kolmivuorotyön tekemiseen
  • Aikaisempi kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Saila Tiihonen, puh. 0405966330 tai saila.tiihonen@upm.com.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 04.07.2021 mennessä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600. Jos olet UPM:n työntekijä, voit ottaa meihin yhteyttä UPM Service Portalin kautta: [LINK].

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja rakentamiseen, ajoneuvojen lattioihin, LNG-laivoihin, parkettiteollisuuteen sekä muihin teollisiin käyttökohteisiin. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli 405 miljoonaa euroa vuonna 2020 ja sen palveluksessa on noin 2 200 henkilöä, joista noin 1300 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi

Vuoromestari

UPM
Mikkeli
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja