Skip to main content

Vuoromestari, Casa Largo, Helsinki, HOK-Elanto

Etsimme ammattitaitoista vuoromestaria vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Casa Largo - espanjalaisia makuja!

Casa Largo on moderni ja välitön espanjalainen ravintola Helsingin sydämessä, Sokoksen kulmassa. Täällä valmistamme rennolla otteella herkullisia makuja aina tapaksista paellaan ja crema catalanaan. Monipuolinen juomavalikoima ja asiantunteva palvelu mahdollistavat asiakkaallemme aidon espanjalaisen elämyksen. Vuoromestarina pääset osaksi Casa Largon ja Happy Farmerin yhdessä muodostamaa vahvasti kehittyvää ja uusiutuvaa ravintolakokonaisuutta.

Olet työssäsi viihtyä keittiötyön ammattilainen ja Sinulta löytyy jämäkkyyttä johtaa vuoroa kovankin paineen alla, sillä ravintolamme on todella vilkas. Saat monikulttuurisen tiimisi innostumaan yhteisistä tavoitteista ja ylittämään itsensä hyvässä yhteistyössä salihenkilökunnan kanssa. Sinulta löytyy myös organisointitaitoja ja järjestelmällisyyttä, joilla luot turvallisuudentuntua ja sujuvuutta vuoroosi. Meillä pääset liidaamaan tiimiä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä. Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy herkullisen ruuan ja innostuneen fiiliksen kautta.

Keittiötyö on tiimityötä, kaikkien panos on tärkeä. Kunnioitat työssäsi raaka-aineita ja arvostat laadukasta ruokaa. Kannat myös vastuuta tiimin hyvinvoinnista jokaisessa työvuorossa. Meillä tekeminen kiireessäkin tapahtuu pilke silmäkulmassa ja työssä viihtyy. Kukaan ei ole valmis, mutta tinkimättömyys, työhön tarttuminen ja aktiivisuus ovat edellytykset uuden omaksumiselle standardien mukaisesti. Työssäsi tukenasi on keittiöpäällikön lisäksi koko tiimi. Meillä puhalletaan aina yhteen hiileen.

Vuoromestarina pääset osaksi Casa Largon ja Happy Farmerin yhdessä muodostamaa vahvasti kehittyvää ravintolakokonaisuutta. Tervetuloa tiimiimme!

Edellytämme sinulta

- Esimieskokemusta
- Kannustavaa ja ohjaavaa otetta keittiön vuorojohtamisessa
- Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi

Tarjoamme sinulle

Pääsyn osaksi Restaurant Love -perhettä
Luotettavan työpaikan
S-ryhmän ja HOK-Elannon kattavat henkilöstöetuudet
Erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle ja pystyimme pitämään kaikki töissä läpi koko vaikean korona-ajan. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Tsekkaa vielä: <a href="https://hok-elanto.fi/henkilostoedut/">Henkilöstöedut - HOK-Elanto<a/> ja <a href="https://www.raflaamo.fi/fi/helsinki/casa-largo">Casa Largo<a/>

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

#hokelanto
#restaurantlove

Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0444204241
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi