Skip to main content

Vuoromestari ja Varavuoromestari

  • Oletko vastavalmistunut insinööri tai prosessiteollisuuden kokenut "kehäkettu" etsimässä uusia haasteita?
  • Haluatko monipuolisen tehtävän paperintuotannon näköalapaikalta?
  • Haluatko työskennellä lähellä pääkaupunkiseutua mielenkiintoisissa esimiestehtävissä?
  • Haluatko liittyä tehokkaaseen ja menestyvään tiimiin, jonka tavoitteena on tehdä laadukkaita päällystettyjä julkaisupapereita turvallisesti?
  • Oletko kiinnostunut kehittämään itseäsi ja etenemään urallasi?

Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Hae siis heti töihin meille Sappi Kirkniemen paperitehtaalle Lohjalle!

Avoin tehtävä

Vuoromestari ja Varavuoromestari paperinvalmistuslinjalle PK1, PK2

Varavuoromestari massan- ja energiantuotantoon

Meillä vuoromestari toimii oman vuoronsa esimiehenä ja vastaa paperintuotannossa paperinvalmistuksen ja massa-/energia ja vesiosastolla massan- ja energiantuotannon tavoitteiden toteutumisesta turvallisuuden, määrän, laadun ja toimitusaikataulun suhteen.

Varavuoromestari toimii alueensa vuoromestareiden sijaisena keskeytymättömässä kolmivuorossa sekä erikseen työnantajan määrittelemissä tehtävissä päivävuorossa. Vuorossa varavuoromestari toimii esimiesasemassa ja vastaa paperintuotannossa paperinvalmistuksen ja massa-/energia ja vesiosastolla massan- ja energiantuotannon tavoitteiden toteutumisesta turvallisuuden, määrän, laadun ja toimitusaikataulun suhteen. 

Toimipaikka

Sappi Kirkniemen tehdas Lohjalla on maailman suurin päällystettyjä aikakauslehtipapereita valmistava tehdas. Kestävä kehitys on meille tärkeää ja vastuullinen toimintamme lähtee osaavasta henkilöstöstä.

 Me

Meillä työskentelee tuotannosta tuotekehitykseen 550 ammattilaista, jotka tekevät parhaansa siinä, että tuotantoketjussa aina seuraava osasto ja lopulta loppuasiakas ovat tyytyväisiä. Jokaisella meillä on kuitenkin kaksi hommaa: se mitä teemme ja sen työn jatkuva kehittäminen. 

Turvallisuus on meille ykkösjuttu ja kaikkien odotetaan sitoutuvan turvalliseen työskentelyyn. Työnantaja tarjoaa tarvittavat työvaatteet ja henkilökohtaiset suojaimet turvallista työskentelyä varten. Sinut perehdytetään omaan työtehtävääsi hyvin ja perusteellisesti. 
Emme oleta mitään – varmistamme aina, että sinulla on tarvittava osaaminen ennen työhön ryhtymistäsi. Tarvittaessa tuemme sinua ammatillisessa kehityksessäsi.

Haluamme tarjota henkilöstöllemme työn vastapainoksi hyvinvointia. Meillä on muun muassa työsuhdepolkupyöräetu, ilmainen kuntosali ja monia harrastusmahdollisuuksia työpaikan kerhoissa. Vuorotyössä tienaa mukavasti ja lyhyessä vuorokierrossa jää aikaa myös perheelle ja harrastuksille.

Sinä

Toiveemme on, että sinulla olisi tehtävään soveltuva koulutus (kuten kemia-bio/kone/sähkö-automaatio/prosessi-materiaali insinööri tai teknikko). Tärkeää on, että asenteesi kannustaa turvallisuuteen.

Työkokemus teollisuudesta ja työnjohtotehtävistä auttaa sinua pärjäämään työssäsi hyvin. Kunnossapito-osaaminen joko työkokemuksen tai koulutuksen kautta on hieno lisä ansioluettelossasi.

Vuoromestarin työtehtävissä tarvitaan oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja sekä joskus kovaakin paineensietokykyä. Mikäli sinulla on positiivinen asenne, olet reilu työkaveri ja innokas oppimaan, niin hae osaksi mahtavaa porukkaamme!

Lisätietoja tehtävästä

Paperintuotanto / Käyttöpäällikkö Olli Heiskala puh.040 801 1054, sähköposti [email protected]

Massan- ja energiantuotanto / Käyttöpäällikkö Heikki Järvinen puh. 040 801 1079,
sähköposti [email protected]

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 31.05.2022 mennessä Sappin
Career Portaalin kautta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vuoromestari ja Varavuoromestari

Lohja
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti