Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vuoromestari, La Famiglia Flamingo, Vantaa, HOK-Elanto

Vuoromestari vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen La Famiglia Flamingoon!

Tervetuloa rakentamaan Restaurant Love –tarinaa kanssamme! Flamingon viihdekeskuksen La Famiglia kutsuu väkeä nauttimaan reiluista amerikanitalialaisista annoksista ja sinua meille töihin varmistamaan asiakkaille hienon elämyksen samalla, kun he nauttivat reiluja annoksia New Yorkin Little Italyn tyyliin. La Famiglia Flamingo on rakastettu keidas, jossa aika pysähtyy ja jonne palataan aina uudestaan.

Oletko aina halunnut La Famigliaan töihin? Nyt olisi pätevälle ja tekevälle vuoromestarille töitä ravintolajohtaja Mika Jaakkolan ja keittiömestari Akselin Partosen huipputiimissä! Mika Jaakkola kutsuu sinut mukaan näillä sanoilla: ”Pyrin kertomaan henkilökunnalle tarinoita työhistoriastani, mitkä opettavat oivaltamaan asioita. Hymy aamulla helpottaa kummasti päivää ja mielessä pidetään aina tuloksellinen tavoite. Tule joukkoomme rakentamaan omaa tarinaasi”

Raflaperheemme etsii vuoromestaria, jolle tärkeitä asioita työssä ovat ruuan herkullisuus, tiimityö ja intohimo tekemiseen. Haluatko tehdä asiat vielä aavistuksen paremmin? Nautit siitä, että saat asiakkaan ja koko tiimisi hymyilemään? Meillä pääset liidaamaan tiimiä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä! Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan tosissaan. Tie asiakkaan sydämeen syntyy herkullisen ruuan ja innostuneen fiiliksen kautta.

Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta vuoromestarin tehtävästä tai vankkaa keittiöosaamista ja halua edetä urallasi.
Hyviä vuorovaikutus- ja valmennustaitoja sekä suomeksi että englanniksi.
Kannustavaa ja aurinkoista lähijohtamista.
Asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle

Jos valitsemme toisemme, pääset osaksi Restaurant Love -perhettä!
Ihan parhaat työkaverit!
Erinomaiset koulutus- ja etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Tsekkaa vielä: <a href="https://hok-elanto.fi/henkilostoedut/" rel="noopener noreferrer">Henkilöstöedut - HOK-Elanto</a><a rel="noopener noreferrer"></a> ja <a href="https://www.raflaamo.fi/fi/vantaa/la-famiglia-flamingo" rel="noopener noreferrer">La Famiglia Flamingo</a><a rel="noopener noreferrer"></a>

Staffpoint käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle.

Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja

Hanna Pogorelov
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
044 420 4311 || palvelukeskus 030 047 2001
hanna.pogorelov@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi

Vuoromestari, La Famiglia Flamingo, Vantaa, HOK-Elanto

Uusimaa
Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 06.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus