Skip to main content

Vuoromestari, La Famiglia, Helsinki, HOK-Elanto

Etsimme ammattitaitoista vuoromestaria vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen La Famiglia Helsinkiin!

Tervetuloa rakentamaan Restaurant Love –tarinaa kanssamme! La Famiglia Helsinki kutsuu väkeä nauttimaan reiluista amerikanitalialaisista annoksista ja sinua meille töihin valmistamaan rakastetut pastat, pizzat ja pihvit – reiluja annoksia New Yorkin Little Italyn tyyliin. Helsingin ytimessä sijaitseva La Famiglia on helsinkiläisten rakastettu keidas, jossa aika pysähtyy ja jonne palataan aina uudestaan. Niin ja se meidän terassi aurinkoisena kesäpäivänä…

Oletko aina halunnut La Famigliaan töihin? Nyt olisi pätevälle ja tekevälle vuoromestarille töitä ravintolapäällikkö Päivi Korhosen ja keittiömestari Marika Aurasen huipputiimissä! Raflaperheemme etsii keittiön ammattilaista, jolle tärkeitä asioita työssä ovat elämysten tuottaminen asiakkaillemme, vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen. Meillä pääset liidaamaan tiimiä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä! Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy innostuneen fiiliksen kautta.

Tässä on keittiömestari Marikan terveiset uudelle vuoromestarille:
"Odotamme innolla vahvistusta tiimiimme, jossa kaveria ei kiireen keskellä jätetä ja positiivinen meininki pysyy yllä paineenkin alla.
Perehdytämme uuden jäsenen kunnolla, ja toista aina autetaan ja neuvotaan positiivisella mielellä, joten hyppää rohkeasti mukaan Helsingin keskustan sykkeeseen!"

Edellytämme sinulta

Sinulle tärkeitä asioita työssä ovat intohimo tekemiseen ja elämysten mahdollistaminen asiakkaillemme yhdessä koko tiimin kanssa
Hoidat hommat positiivinen pilke silmäkulmassa
Sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta vastaavista tehtävistä

Tarjoamme sinulle

Jos valitsemme toisemme, pääset osaksi Restaurant Love -perhettä!
Meiltä saat myös HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja eikä meillä ole ollut pelkoa töiden loppumisesta edes korona-aikana. Tämän kaiken lisäksi tarjoamme sinulle erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä. Asenne ratkaisee!

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Tutustu HOK-Elantoon työnantajana: https://hok-elanto.fi/tyoura-meilla/

Staffpoint käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.

#restaurantlove
#hokelanto

Lisätietoja

Ida Brandt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 7881 6822 || vaihde 030 047 2000
ida.brandt@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi

Vuoromestari, La Famiglia, Helsinki, HOK-Elanto

Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus