Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vuoromestari, La Famiglia, Helsinki, HOK-Elanto

Etsimme ammattitaitoista vuoromestaria vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen La Famiglia Helsinkiin!

Tervetuloa rakentamaan Restaurant Love –tarinaa kanssamme! La Famiglia Helsinki kutsuu väkeä nauttimaan reiluista amerikanitalialaisista annoksista ja sinua meille töihin valmistamaan rakastetut pastat, pizzat ja pihvit – reiluja annoksia New Yorkin Little Italyn tyyliin. Helsingin ytimessä sijaitseva La Famiglia on helsinkiläisten rakastettu keidas, jossa aika pysähtyy ja jonne palataan aina uudestaan. Niin ja se meidän terassi aurinkoisena kesäpäivänä…

Oletko aina halunnut La Famigliaan töihin? Nyt olisi pätevälle ja tekevälle vuoromestarille töitä ravintolapäällikkö Päivi Korhosen ja keittiömestari Marika Aurasen huipputiimissä! Raflaperheemme etsii keittiön ammattilaista, jolle tärkeitä asioita työssä ovat elämysten tuottaminen asiakkaillemme, vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen. Meillä pääset liidaamaan tiimiä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä! Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy herkullisen ruuan ja innostuneen fiiliksen kautta.

Tässä on keittiömestari Marikan terveiset uudelle vuoromestarille:
"Odotamme innolla vahvistusta tiimiimme, jossa kaveria ei kiireen keskellä jätetä ja positiivinen meininki pysyy yllä paineenkin alla. Perehdytämme uuden jäsenen kunnolla. Meillä toista aina autetaan ja neuvotaan positiivisella mielellä, joten hyppää rohkeasti mukaan Helsingin keskustan sykkeeseen!"

Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta vuoromestarin tehtävistä tai vahva keittiöosaaminen ja halu edetä urallasi.
Kannustavaa ja ohjaavaa otetta keittiön vuorojohtamisessa.
Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle

Pääsyn osaksi Restaurant Love -perhettä.
Luotettavan työpaikan ja mahtavat työkaverit.
S-ryhmän ja HOK-Elannon kattavat henkilöstöetuudet.
Erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle ja pystyimme pitämään kaikki töissä läpi koko vaikean korona-ajan. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Tsekkaa vielä: <a href="https://hok-elanto.fi/henkilostoedut/">Henkilöstöedut - HOK-Elanto<a/> ja <a href="https://www.beta.raflaamo.fi/fi/ravintola/helsinki/la-famiglia-helsinki?... Famiglia Helsinki<a/>

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

#hokelanto
#restaurantlove

Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0444204241
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi

Vuoromestari, La Famiglia, Helsinki, HOK-Elanto

Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 28.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus