Skip to main content

Vuoropäällikkö, Coffee House Iso Omena, Espoo, HOK-Elanto

Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa!

Kahvihetket Coffee Housessa tuovat hymyn huulillesi. Aamulla, päivällä tai illalla, jokainen hetki on oikea. Coffee House tarjoaa piristystä päivään! Coffee House Iso Omena sijaitsee kauppakeskuksen parhaalla paikalla ja kuuluu Rosson, Spagheterian ja Sports Academyn yhdessä muodostamaan ravintolamaailmaan. Työkavereita siis riittää! Valikoimiimme kuuluvat mm. suolaiset ja makeat leivonnaiset, erityisesti meidät tunnetaan upeista erikoiskahveistamme.

Raflaperheemme etsii kokoaikaiseen työsuhteeseen osaavaa vuoropäällikköä, jolle tärkeitä asioita työssä ovat intohimo tekemiseen ja elämysten mahdollistaminen asiakkaillemme yhdessä koko tiimin kanssa. Meillä pääset liidaamaan tiimiä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä. Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy innostuneen fiiliksen kautta. Ravintolajohtaja Heidi Viinikaiselle on tärkeää, että töissä on joka päivä mukavaa ja asiat hoituvat hyvällä fiiliksellä. Tämä onnistuu keskinäisellä arvostuksella, olemalla avoin ja aidosti kuuntelemalla toisiamme. Opitaan yhdessä!

Työtehtävät edellyttävät reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Aiempi kahvilakokemus lasketaan eduksi, mutta vaikka olisit vielä työurasi alussa kannattaa hakea rohkeasti mukaan iloiseen tiimiimme. Työskennellään ja opitaan yhdessä!

Edellytämme sinulta

- Aiempaa kokemusta vuoropäällikön tehtävästä tai vankkaa kokemusta tarjoilijana
- Kannustavaa ja ohjaavaa otetta vuorojohtamisessa
- Hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle

- Jos valitsemme toisemme, pääset osaksi Restaurant Love -perhettä!
- Pääset työskentelemään ihanien työkaverien kanssa.
- Meiltä saat myös HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja eikä meillä ole ollut pelkoa töiden loppumisesta edes korona-aikana. Tämän kaiken lisäksi tarjoamme sinulle erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Tsekkaa vielä:
<a href="https://hok-elanto.fi/henkilostoedut/">Henkilöstöedut - HOK-Elanto<a/> ja
<a href="https://www.raflaamo.fi/fi/espoo/coffee-house-iso-omena-espoo">Coffee House Iso Omena<a/>

Staffpoint käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.

#hokelanto
#restaurantlove

Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0444204241
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi