Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vuoropäällikkö Hemingway's Hietalahti, Helsinki

Oletko iloinen ja palveluhenkinen alan ammattilainen, joka kohtelee asiakkaita kuin omia vieraitaan. Ystävällisyys löytyy jo geeneistä eikä hymy hyydy kiireenkään keskellä. Yksinkin tehtävät vuorot sujuvat luontevasti?

Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Hemingway's Hietalahden uusi
VUOROPÄÄLLIKKÖ

Hemingway's vuoropäällikkönä toimit anniskeluravintolan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Huolehdit baarin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä ja kykenet hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit, avaamisesta sulkemiseen. Osallistut myös tilaus- ja taustatoimintoihin yhdessä ravintolapäällikön kanssa, ja toimit hänen sijaisenaan.

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä Bonuksena tulevat Restelin erinomaiset henkilöstöedut.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, aloitus sopimuksen mukaan. Työ on ilta- ja yöpainotteista klo 13-02 välillä.

Arvostamme että olet iloinen ja palveluhenkinen alan ammattilainen, joka kohtelee asiakkaita kuin omia vieraitaan. Ystävällisyys löytyy jo geeneistä eikä hymy hyydy kiireenkään keskellä. Yksinkin tehtävät vuorot sujuvat luontevasti.

Odotamme sinulla jo olevan vankka ammatillinen osaaminen baari- ja ravintolatyöskentelystä. Omistat myös anniskelu- ja hygieniapassit, ja hallitset sujuvasti vähintään suomen kielen ja kaikki muut kielet katsotaan eduksesi. Palkkaus katsotaan vastaamaan osaamistasi.

Kiinnostuitko?

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina, joten lähetäthän meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

Hae paikkaa viimeistään 15.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: sanna.abeng@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Vuoropäällikkö Hemingway's Hietalahti, Helsinki

Barona HoReCa
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 30.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus