Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vuoropäällikkö, La Famiglia Flamingo, Vantaa, HOK-Elanto

Tervetuloa rakentamaan Restaurant Love –tarinaa kanssamme! Flamingon viihdekeskuksen La Famiglia kutsuu väkeä nauttimaan reiluista amerikanitalialaisista annoksista ja sinua meille töihin varmistamaan asiakkaille hienon elämyksen samalla, kun he nauttivat reiluja annoksia New Yorkin Little Italyn tyyliin. La Famiglia Flamingo on rakastettu keidas, jossa aika pysähtyy ja jonne palataan aina uudestaan.

Oletko aina halunnut La Famigliaan töihin? Nyt olisi pätevälle ja tekevälle vuoropäällikölle töitä ravintolajohtaja Mika Jaakkolan huipputiimissä!

Raflaperheemme etsii salityön ammattilaista, jolle tärkeitä asioita työssä ovat elämysten tuottaminen asiakkaillemme, vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen. Meillä pääset johtamaan tiimiä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä! Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan tosissaan. Tie asiakkaan sydämeen syntyy innostuneen fiiliksen kautta.

Edellytämme sinulta

Sinulle tärkeitä asioita työssä ovat intohimo tekemiseen ja elämysten mahdollistaminen asiakkaillemme yhdessä koko tiimin kanssa
Hoidat hommat positiivinen pilke silmäkulmassa
Sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta vastaavista tehtävistä

Tarjoamme sinulle

Jos valitsemme toisemme, pääset osaksi Restaurant Love -perhettä!
Meiltä saat myös HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja eikä meillä ole ollut pelkoa töiden loppumisesta edes korona-aikana. Tämän kaiken lisäksi tarjoamme sinulle erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä. Asenne ratkaisee!

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. .Tsekkaa vielä: <a href="https://hok-elanto.fi/henkilostoedut/" rel="noopener noreferrer">Henkilöstöedut - HOK-Elanto</a><a rel="noopener noreferrer"></a> ja <a href="https://www.raflaamo.fi/fi/vantaa/la-famiglia-flamingo" rel="noopener noreferrer">La Famiglia Flamingo</a><a rel="noopener noreferrer"></a>

Staffpoint käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle.

Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja

Hanna Pogorelov
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
044 420 4311 || palvelukeskus 030 047 2001
hanna.pogorelov@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi

Vuoropäällikkö, La Famiglia Flamingo, Vantaa, HOK-Elanto

Uusimaa
Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 12.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus