Skip to main content

Vuoropäällikkö ravintola Plattaan Helsinkiin

Unohtumattomia hetkiä ja elämyksiä joka päivä – tule tekemään kanssamme historiaa!

Vuoropäällikkö

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Haemme sinua vuoropäällikkö Helsingin Pasilaan ravintola Plattaan. Tervetuloa, astu sisään ja liity ammattilaistiimiimme osoitteessa Messuaukio 1. 

Ravintola Platta palvelee sekä hotellin että Messukeskuksen monipuolista asiakaskuntaa aamusta yöhön muuntuen aamiaispaikasta bisnesstreffien- ja illan monipuoliseksi kohtaamispaikaksi. Ravintolan  monipuolinen toiminta koostuu  a la carte-toiminnasta, hotelliaamiaisista, kokouslounaista ja -kahvituksista sekä lobby baaritarjoilusta. 

Vuoropäällikkönä osallistut aktiivisesti päivittäiseen toimintaan. Vastaat asiakastyytyväisyydestä ja tsemppaat henkilöstön parhaimpaan suoritukseen. Organisoit a`la carte- ja tilaustarjoilua ja johdat toimintaa tehokkaasti omalla esimerkillä. Tarvittaessa sijaistat myös ravintolapäällikköä. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työvuorot sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle ja työ usein iltapainotteista.

Työ alkaa  tammikuuussa sopimuksen mukaan ja on kokoaikainen. Työskentelyn voi aloittaa jo tämän vuoden puolella osa-aikaisena. 

Miksi Compassilaiseksi?

Työntekijämme ovat toimintamme sydän ja haluamme pitää kaikista hyvää huolta. Tarjoamalla henkilöstöllemme kouluttautumista ja kehitysmahdollisuuksia, varmistamme alamme edelläkävijyyden nyt ja tulevaisuudessa.

Compass Group työnantajana huolehtii henkilökunnan hyvinvoinnista, jotta kaikki voivat olla arjen sankareita. Olemme arvolähtöinen organisaatio, jolle työntekijöillä on todella merkitystä. Työntekijämme tekevät meistä paitsi merkittävän työnantajan, myös upean mahdollisuuden ruokapalvelualalla uraa suunnitteleville. Meillä ihmiset ovat tärkeitä - niin asiakkaat kuin työntekijätkin.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maistuvia elämyksiä

Etsimme asiakaspalvelun ammattilaista. Odotamme sinulta hyvää ammattillista taustaa ravintolan vastuulliseen tehtävään ja tervettä kunnianhimoa oppia uutta. Omaat kokemusta sekä tilaus- että a la cartetarjoilusta ja baarityöskentelystä. Vuoropäälliköllä tulee olla alan koulutus ja kokemusta jo esimiestehtävistä sekä anniskelu- ja hygieniapassit. Työssä tarvitaan vastaavan hoitajan pätevyys. Odotamme Sinulta vastuuntuntoisuutta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja aitoa kiinnostusta palvella vieraitamme.  Arvostamme erityisesti halua kehittää omaa osaamistasi ja kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin. Pystyt palvelemaan vieraitamme myös englanniksi.

Toimintaympäristönä vilkas ja monipuolinen kokous-, kongressi- ja messukeskus edellyttää joustavaa asennetta työaikoihin.

Esittele itsesi ja osaamisesi meille lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 31.10.2021

Lisätietoja tehtävästä antaa Miia Hakio 0404503506

 

Tule kehittymään ja luomaan omat mestariteoksesi kanssamme!

 

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13000 henkilöä 1700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.

Ruoka on intohimomme – se tuo meidät yhteen.