Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vuoropäällikkö Taito Cafeseen

Miltä kuulostaisi työ, jossa päivääsi siivittävät maukkaan kahvin tuoksu sekä kuin peilikuvana heijastuvat iloiset hymyt asiakkaiden kasvoilla? Taito Cafe etsii nyt itsenäiseen työhön kykenevää vuoropäällikköä, jonka lattesydän sykkii hyvästä asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä. Tarjolla on kokoaikainen työ!

Taito Cafe avasi ovensa Helsingin Designmuseossa syyskuussa 2019. Korkeavuorenkadun viehkeässä korttelissa sijaitseva Taito Cafe haluaa tarjota ruokaa ja juomaa koko kansalle.

Jotta solahtaisit Taito Cafeen kahvilatoimintaan mahdollisimman mutkattomasti, edellytetään tässä tehtävässä aikaisempaa kokemusta kahvilatyöskentelystä. Kahvilassa tarjoillaan myös arkisin lounas ja järjestämme myös yksityistilaisuuksia.

Olet tottunut espresson keittäjä eikä tehokas ja asiakaslähtöinen työskentelytapasi jätä ketään kylmäksi. Haluat tehdä töitä itsenäisesti ja kykenet omiin päätöksiin.

Työt käynnistyisivät elo-syyskuussa ja työvuorot sijoittuvat kahvilan aukioloaikojen puitteissa maanantain ja sunnuntain välille. Työ on kokoaikainen.

Mainiolle tyypille olisi nyt paikka avoinna, joten älä enää aikaile, vaan jätä hakemuksesi pian hakulinkin kautta!

Edellytykset työnsaannille:

  • Täysi-ikäisyys
  • Anniskelupassi
  • Hygieniapassi
  • Erikoiskahvit
  • Suomen kielen taito

Hae paikkaa viimeistään 15.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: liisa.karna@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Vuoropäällikkö Taito Cafeseen

Barona HoReCa
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus