Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vuoropäällikkö, William K. Mannerheimintie, Helsinki, HOK-Elanto

Etsimme vuoropäällikköä kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen!

KAIKKIEN OLUTHUONEIDEN KANTAISÄ

William K. oli perustamisvuonna 1989 Suomen ensimmäinen erikoisolutravintola, jonka juuret löytyvät Hollannista. Hollantilaisuus näkyy meillä edelleenkin vieraanvaraisuutena, ystävällisyytenä ja aitona asiakkaan huolenpitona. Tällä hetkellä William K. perheeseen kuuluu kolme uljasta olutravintolaa, näistä Kisahallia vastapäätä sijaitseva William K. Mannerheimintie on Helsingin olutravintoloiden edelläkävijä.

Mutta kuka on William K.? Nimestä on kuultu monenlaisia tarinoita, mutta yhtä oikeaa vastausta ei edelleenkään tiedetä.

Sinulla on nyt mahdollisuus päästä rakentamaan Restaurant Love –tarinaa kanssamme! Raflaperheemme etsii työstään innostunutta vuoropäällikköä, jolle tärkeitä asioita työssä ovat elämysten tuottaminen asiakkaillemme, vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen. Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy maukkaiden oluiden ja innostuneen fiiliksen kautta.

Sovit joukkoomme, jos olet energinen, ulospäinsuuntautunut, avoin ja iloinen persoona! Viihdyt erilaisten ihmisten kanssa ja koet asiakaspalvelun olevan sinun juttusi. Olet kiinnostunut olutkulttuurista ja innokas oppimaan mitä työskentely menestyvässä olutravintolassa vaatii ja halukas panostamaan siihen.

Sinulla on nyt mahdollisuus päästä rakentamaan Restaurant Love –tarinaa kanssamme William K. Manskuun! Raflaperheemme etsii työstään innostunutta oluen ystävää, jolle tärkeitä asioita työssä ovat elämysten tuottaminen asiakkaillemme, vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen. Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy maukkaiden oluiden ja innostuneen fiiliksen kautta.

Ravintolapäällikkö Ilari Laitinen toivottaa sinut tervetulleeksi työkaveriksi mukavaan ja rentoon porukkaansa William K:n viihtyisään tunnelmaan Töölön areenoiden ja tapahtumien naapuriin.

Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta vuoropäällikkönä tai vankkaa kokemusta tarjoilijana ja vahva tahto edetä uralla
Aitoa halua tuottaa elämyksiä asiakkaille
Vuorovaikutteista ja intohimoista työotetta
Valmentavaa ja kannustavaa otetta lähijohtamiseen

Tarjoamme sinulle

Pääsyn osaksi Restaurant Love -perhettä
Luotettavan työpaikan
S-ryhmän ja HOK-Elannon kattavat henkilöstöetuudet
Erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa.

Tsekkaa vielä: <a href="https://hok-elanto.fi/henkilostoedut/" rel="noopener noreferrer">Henkilöstöedut - HOK-Elanto</a><a rel="noopener noreferrer"></a> , <a href="https://www.beta.raflaamo.fi/fi/ketju/oluthuoneet">Raflaamo.fi | Oluthuoneet ravintolat</a><a rel="noopener noreferrer"></a> ja <a href="https://www.raflaamo.fi/fi/helsinki/william-k-mannerheimintie">Raflaamo.fi | William K. Mannerheimintie</a>

Staffpoint käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.

#hokelanto
#restaurantlove

Lisätietoja

Aleksi Hell
Rekrytointikonsultti, HoReCa, pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
044 420 4312 || palvelukeskus 030 047 2001
aleksi.hell@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi

Vuoropäällikkö, William K. Mannerheimintie, Helsinki, HOK-Elanto

Staffpoint
Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus