Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Vuorotteluvapaan sijainen Elenia Oy:lle

ASIAKASNEUVOJAN VUOROTTELUVAPAASIJAISUUS ASIAKASPALVELU

Etsimme ASIAKASNEUVOJAA vuorotteluvapaan sijaisuuteen Elenian osaavaan palvelutiimiin Tampereelle. Asiakaspalvelussa tarjoamme energiayhtiöille asiakaspalvelua ja sähkömarkkinoihin liittyviä palveluita. Asiakasyritystemme kautta palvelemme yli miljoonaa energia-alan asiakasta Suomessa. Toimintamme tärkein tavoite on onnistunut asiakaskokemus ja haluammekin olla energia-alan asiantuntevin sekä osaavin palveluntuottaja.

Asiakasneuvojan tehtävässä pääset palvelemaan sekä yksityis- että yritysasiakkaita energia-alan kysymyksissä. Tärkeimmät työvälineesi ovat puhelin ja sähköposti. Asiakaspalvelumme vastaanottaa asiakasyhteydenotot ripeästi ja hoitaa ne ammattitaidolla. Työajat painottuvat arkipäiviin kello 8-17 välille, mutta sinulla tulee olla valmius työskennellä aika ajoin myös ilta- ja lauantaivuoroissa (iltavuoro klo 12-20 ja lauantaivuoro klo 8-16)

Tehtävässä työllistyt Elenian työntekijäksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä kestää kesäkuusta joulukuuhun. Palkka määräytyy Energiateollisuuden toimihenkilöiden TES vaativuustason 3:n mukaan.

Oikean osaajan tuntomerkit

Toivomme, että omaat loistavan asiakaspalveluasenteen ja taustallasi on jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Tiedät mistä elementeistä hyvä asiakaskokemus rakentuu ja haluat olla mukana rakentamassa sitä. Kokemus puhelimesta työvälineenä on eduksi, mutta tärkeintä on palava halu kohdata asiakkaamme laadukkaasti ja ihmisläheisesti. Sinun ei tarvitse olla energiakysymysten konkari, mutta toivomme sinulta halua kehittyä sellaiseksi.

Olet omimmillasi nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja pystyt pitämään langat käsissäsi kiireenkin keskellä. Positiivisuus, ratkaisukeskeisyys, joustavuus ja vastuuntuntoisuus kuvaavat sinua. Toimit sujuvasti erilaisten järjestelmien parissa ja olet nopea omaksumaan uutta. Hyvät yhteistyö- ja viestintätaitosi auttavat sinua sekä tiimityössä että asiakkaiden kohtaamisessa.

Tarkistathan soveltuvuutesi vuorotteluvapaan sijaiseksi Te-palveluiden sivuilta:
https://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/loyda_toita/vuorotteluvap...

Meissä on virtaa

Energia on arjen perusta -niin asiakkaillemme kuin työyhteisöllemmekin. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja pyrimme aina vain vahvemmin hyödyntämään digitalisaatiota kaikessa tekemisessämme. Rohkeasti uudistuva työyhteisömme tarjoaa työn tueksi osaavat kollegat. Pääset osaksi asiantuntevaa ja lämminhenkistä työyhteisöä. Saat ympärillesi tiimin, joka auttaa sinua kehittymään ja onnistumaan. Meillä sinua on vastassa yhteen hiileen puhaltava tiimi, jonka vuoksi toivommekin, että hyvä tiimihenki on sinullekin tärkeä arvo. Työergonomian huomioonottava työpisteesi ja viihtyisät taukotilat sijaitsee Tampereen Sarankulmassa. Elenia on savuton ja päihteetön työpaikka.

Tästä eteenpäin!

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta haasteeltasi? Haluamme kuulla sinusta. Laitathan hakemuksesi tehtävään Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 2.5.2021. Lähetämme hakuajan puitteissa haussa eteneville linkin videohaastatteluun sähköpostitse.

Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme! Addeccolla hakua hoitaaa konsultti Sanna Heikkilän puh. 040 575 3208 / sanna.heikkila@adecco.fi.

Elenia on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Teemme pitkäjänteistä ja vastuullista jakeluverkkomme kehitystyötä, jotta varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkön jakelun ja arjen sujumisen. Huolehdimme sähköverkon toimivuudesta, rakennamme sähköverkkoa ja -liittymiä, mittaamme asiakkaitten sähkönkulutuksen ja toimitamme energiatiedot sähkönmyyjille. Uudistamme ikääntyvää sähköverkkoa säävarmaksi ja kehitämme älykkään sähköverkon ratkaisuja. Palveluliiketoimintamme tarjoaa energiayhtiöille asiakaspalvelua ja sähkömarkkinoiden monipuolisia palveluita, vastaa Elenian hankinnasta ja rakennuttamisesta sekä rakentaa valokuituverkkoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sanna Heikkilä, sanna.heikkila@adecco.fi

Vuorotteluvapaan sijainen Elenia Oy:lle

Tampere
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus