Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vuorovastaava, Villa Wolax

Kaunis, saaristossa sijaitseva Villa Wolax etsii vuorovastaavaa!

Villa Wolax, kauneimman saariston ympäröimä hotelli-ravintola ja vierassatama! Villa Wolax tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet viettää unohtumattomia hetkiä kokouksien, tapahtumien, ruokailun, saunomisen, veneilyn ja aktiviteettien parissa. Villa Wolax sijaitsee Kaarinassa, Kuusiston saaren lounaiskärjessä

Villa Wolaxissa panostetaan laatuun ja suositaan paikallista. Huolehditaan siitä, että toiminta ei ylitä luonnon kantokykyä sekä tuotetaan kestäviä ja vastuullisia matkailupalveluita. Mikäli omaat samanlaisia arvoja, asiakkaiden toiveiden täyttäminen ja unohtumattomien tilaisuuksien järjestäminen on sinulle intohimo, saatat olla etsimämme henkilö!

Työnkuva on todella laaja ja yksikään työpäivä ei taatusti ole samanlainen. Vuorovastaavana huolehdit, että tilaukset sujuvat mutkattomasti alusta loppuun, tulivat vieraamme sitten vain syömään tai viettämään unohtumatonta viikonloppua aktiviteettien parissa. Työpaikan sijainnin kannalta valitulla hakijalla olisi hyvä olla auto käytössä.

Mitä odotamme sinulta:

-alan koulutusta ja kokemusta ravintola-alalta

-hyviä organisointi- ja tiimityöskentelytaitoja

-positiivista asennetta

-hygienia- ja anniskelupassia

Mitä tarjoamme sinulle:

-monipuolisia työtehtäviä aina ravintolassa työskentelystä paljun lämmitykseen

-työympäristönä kaunein saaristo

-kilpailukykyisen palkan

-vakituisen työn täysillä tunneilla

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita hakemus siis jo tänään!

Hae paikkaa viimeistään 20.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: annarina.jussilainen@barona.fi

Villa Wolax Oy

Villa Wolaxin kaunis kartanomiljöö sijaitsee Turun saaristossa, Kaarinan Kuusistossa. Turusta saavut meille autolla noin 20 minuutissa ja Helsingistäkin vain 1,5 tunnissa. Meille voit saapua myös meriteitse.

Tarjoamme upeat puitteet kokouksille, juhlille ja erilaisille tapahtumille. Perinteikäs ympäristö sopii niin päiväkokouksiin kuin pidempiinkin tapahtumiin. Päivän päätteeksi voit nauttia saunan löylyistä ja hemmottelusta porealtaassa. Viihtyisää majoitustilaa kohteessa on 34 hengelle. Täällä pääset kuulemaan myös historian havinaa, sillä Villa Wolax on rakennettu vuonna 1899 aatelinsen perheen huvilaksi.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.