Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vuorovastaavia Peurunkaan

”Peurunka on yksi suurimmista yksityisistä hyvinvointimatkailun toimijoista. Vuonna 2019 Peurungassa vieraili noin 300 000 asiakasta ja eri alan ammattilaisia Peurungassa työskentelee n. 100. Peurunka sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa luonnonkauniin Peurunkajärven rannalla. Peurungassa pääset nauttimaan niin kylpylän, hemmottelun, kuntoutuksen kuin kuntosalin palveluista, mutta myös erilaisista tapahtumista sekä kattavista ravintolapalveluista. Läheinen monimuotoinen luonto ja järvi mahdollistavat myös monenlaiset aktiviteetit ulkona luonnossa. Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta: https://peurunka.fi/

Asiakkaamme kasvun vuoksi etsimme nyt suorarekrytointina Peurungan ravintoloihin kahta VUOROVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen.

 

Työ pitää sisällään monipuolisia ravintola-alan työtehtäviä, kuten tarjoilua, blokkaamista sekä asiakaspalvelua. Ravintola-alan työtehtävien lisäksi pääset johtamaan työvuoroja, järjestämään sekä koordinoimaan tapahtumia. Töitä tehdään 2-vuorossa viikon jokaisena päivänä kello 6.00-23.00(0:30) välillä.

 

Toivomme tulevilta vuorovastaavilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä koulutusta alalta. Vuorovastaavien viinituntemuksen katsomme eduksi. Odotamme valituilta vuorovastaavilta asiakaslähtöistä työotetta sekä positiivista asennetta asiakaspalvelutehtäviä kohtaan. Ravintolahenkilökunnan lisäksi teet paljon yhteistyötä keittiöhenkilökunnan kanssa, joten toivomme sinun huomioivan työtoverit ystävällisesti myös kiireen keskellä ja pitävän yllä osaltasi hyvää yhteishenkeä. Vuorovastaavana osaat ottaa vastuun omasta työstäsi ja olet tuloksellinen toiminnassasi. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, positiivista ja innostunutta asennetta sekä toivomme sinulla olevan hygienia- ja anniskelupassit tai valmius niiden suorittamiseen 

 

Peurunka tarjoaa sinulle mielenkiintoisen sekä vastuullisen työtehtävän dynaamisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme hyvät työpaikkaedut mm. loistavat liikuntamahdollisuudet, virkistyspäivät, lounasedun, hyvän työterveyshuollon, ilmaisen parkkipaikan jne. Työsopimus solmitaan suoraan Peurunka Oy:n kanssa. Jos koet olevasi etsimämme tekijä tähän vastuulliseen työtehtävään, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Go On:n nettisivujen kautta. Hakuaika päättyy perjantaina 22.10.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Työ on kokoaikainen, mutta tarvittaessa voimme keskustella myös osa-aikaisesta työsuhteesta.

Lisätietoja hausta antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska 040 173 9797 / [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vuorovastaavia Peurunkaan

Jyväskylä
Laukaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti