Skip to main content

WEEE Purkajia, Kuusakoski Oy

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme Kuusakoski Oy:lle Espoon Lasihyttiin

WEEE Purkajia

Tehtävään kuuluu materiaalin käsinpurku, laadutus, hallien siivous ja erilaiset ulkotyöt.
Vastaanotettavia materiaaleja ovat muun muassa pienmetallit, jalometallipintaiset komponentit, telekeskuskomponentit ja elektroniikka.

Tehtävän hoitaminen edellyttää metallien ja jalometallipitoisten komponenttien hyvää tuntemusta, ongelmajätekomponenttien tunnistustaitoa (BeO Berylliumoksidi, Hg Elohopea). Trukin ajotaito katsotaan eduksi ja työssä vaaditaan hyvää suomen / englannin kielen hallintaa. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, kärsivällisyyttä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Edellytämme myös työkokemusta vastaavista tehtävistä.

KIINNOSTUITKO?
Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi, 050 571 8760 (ma - pe klo 10-11).

WEEE Purkajia, Kuusakoski Oy

Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 13.04.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus