Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Haemme valtakunnalliselle asiakkaallemme YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJAA Seinäjoen talousalueelle.

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa pääasiallisesti elintarvikkeiden kuljetustehtäviin. Työnkuvaan sisältyy rekan purkua ja lastausta, joten työ edellyttää fyysistä kuntoa. Työ on kokoaikatyötä ja töiden ajoitus on aikataulutettu viimeistään viikolle 26. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi jo tänään.

Mitä odotamme hakijalta:

Työ edellyttää kokemusta yhdistelmäajoneuvolla ajosta. Hakijalla tulee olla voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys, CE-ajokortti sekä digipiirturikortti. Valmius työskennellä pitkiä päiviä (12-15h) on eduksi.

Palkka:

Sopimuksen mukaan.

Lisätiedot:
Ilari Impola
050 444 4424

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ilari Impola, ilari.impola@sihti.fi

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

61300 Kurikka
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus