Skip to main content

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, Kuopio

Tervetuloa töihin Suomen suurimpaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Tiimiimme kuuluu yli 1800 kuljetuksen ammattilaista, ja palvelemme 2,8 miljoonaa asiakasta ympäri maan. Tavoitteenamme on olla suomalaisten ykkösvalinta logistiikan ja verkkokaupan palveluissa.

 

Haemme Kuopioon asiakaspalveluhenkisiä

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia

 

vakituiseen työsuhteeseen.

 

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Kuljettajana tehtäviisi sisältyy runkoliikenteen lisäksi mm. posti- ja logistiikka tuotteiden (kappaletavara) kuljettamista asiakkaille ja Postin toimipaikkoihin. Käytössäsi ovat nykyaikainen teknologia sekä laadukkaat ja uudenaikaiset kuorma-autot. Kuljettajamme ovat palvelualan rautaisia ammattilaisia ja yrityksemme tärkeimpiä käyntikortteja. Kuljettajana johdat itsenäisesti omaa työtäsi ja kohtaat päivittäin kymmeniä asiakkaita ja varmistat lähetysten toimitukset perille.

 

Tunnistatko itsesi tästä kuvauksesta?

• Sinulla on CE-ajokortti, ADR-ajolupa myös 1 ja 7 luokat, sekä voimassa oleva ammattipätevyys

• Olet oma-aloitteinen sekä omaat luotettavan työotteen

• Palvelet asiakkaita positiivisella asenteella ja haluat tarjota heille parasta mahdollista palvelua

• Puhut sujuvasti suomea

 

Työ on kokoaikatyötä 80 h/2vko jaksossa. Työpäivät- ja reitit vaihtelevat jaksoittain työvuorolistan mukaisesti. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta vastaavasta työstä, käytössäsi on aiemmin ollut Kamu-tiedonkeruulaite, digipiirturin kuljettajakortti, ADR-ajolupa sekä työturvallisuuskortti.

 

Meillä on monipuoliset tilat ja työvälineet, sekä joustava työ. Pääset osaksi monimuotoista työyhteisöä ja ennen kaikkea mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia. Yhtenä Suomen suurimmista työnantajista tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Markku Holopainen, sähköpostitse markku.holopainen@posti.com

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää, kuitenkin viimeistään 31.10.2022 Postin rekrytointijärjestelmän kautta https://careers.posti.com/

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, Kuopio

Kuopio
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti