Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

YHTEYSPÄÄLLIKKÖ | ASIAKKUUDET

Haemme uutta kollegaa YHTEYSPÄÄLLIKÖN tehtävään nykyisen henkilön siirtyessä toisiin tehtäviin Elenian sisällä. Rooli on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, toimipisteemme sijaitsee Tampereella.

Yhteyspäällikkönä toimit suurimpien asiakkaidemme yhteyshenkilönä vastaten itsenäisesti näiden asiakassuhteiden hoidosta. Tehtävään kuuluu myös neuvottelut ja sopimusten tekeminen muiden sähköverkkoyhtiöiden kanssa, jolla tuetaan sähköntoimitusvarmuutta sekä arkena että poikkeustilanteissa. Olet aktiivisesti mukana edistämässä sähköistyvän hiilivapaan yhteiskunnan kehitystä. Hoidat vastuualuettasi yhteistyössä organisaation eri tiimien ja ulkoisten kumppaneidemme kanssa. Voimme osittain räätälöidä tehtävää osaamisesi ja kiinnostustesi mukaisesti.

Tulet kuudenneksi asiantuntijaksi Asiakkuudet -tiimiin. Tiimi vastaa verkkoliiketoiminnan suurimpien asiakkuuksien hoidosta ja asiakassuhteen kehittämisestä, verkkoliiketoiminnan tariffien hinnoittelusta sekä sähkönsiirron jaksotuksesta ja häviösähkönhankinnasta. Vastuisiin kuuluu myös uusiutuvan energiantuotannon, sähkövarastojen ja sähköisen liikenteen latausasemien verkkoon liittämisen edellytysten koordinointi sekä energiayhteisöt. Tiimissämme edistämme hiilivapaasti sähköistyvän yhteiskunnan kehitystä sekä vastamme osaltamme toimenpiteistä, joilla saavutamme Elenian kunnianhimoiset Net Zero ilmastotavoitteet. 

Oikean osaajan tuntomerkit

Sinulla on asiakaslähtöinen ja aktiivinen työote sekä omaat luontaisesti positiivisen asenteen. Hahmotat isoja kokonaisuuksia ja ymmärrät, että asiakaslähtöisyys on toimintamme keskiössä. Tehtävän arjessa toimit suorassa asiakasyhdyspinnassa suurimpien asiakkaidemme kanssa, joten on keskeistä, että osaat auttaa asiakkaitamme sähköteknisissä kysymyksissä. Vakuuta meidät yhteistyötaidoillasi, jotta osaat toimia sulavasti haastavissakin neuvottelutilanteissa. 

Tehtävässä menestymistäsi tukee soveltuva korkeakoulututkinto. Sinulla voi olla usean vuoden kokemus ja laaja osaaminen, jota voit tehtävässä hyödyntää ja saada sen mukaisia vastuita. Mikäli sinulla ei vielä ole vuosien näyttöjä, mutta uskot itseesi ja sinulla on aidosti motivaatiota kehittyvä energia-alan asiantuntijaksi, niin älä pelkää jättää hakemusta – voimme tukea sinua tässä kasvussa.

Meissä on virtaa

Energia on arjen perusta – niin asiakkaillemme kuin työyhteisöllemmekin. Tarjoamme mahdollisuudet kehittää asiantuntijuuttasi rohkeasti uudistuvassa ja osaavassa työyhteisössä. Kollegan tuki ei ole koskaan kaukana, vaikka omilla vastuualueillaan jokainen toimiikin itsenäisesti. Teemme töitä nykyaikaisilla järjestelmillä ja laitteilla, jotta varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen ja asiakkaidemme arjen sujumisen. Panostamme henkilöstömme kokonaishyvinvointiin joustavin ratkaisuin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka. Modernit toimitilamme sijaitsevat
Tampereella.

Kiinnostuitko?

Hienoa, haluamme kuulla sinusta! Lähetä hakemuksesi liitteineen viimeistään 30.1.2022 oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilö, asiakkuus- ja sidosryhmäpäällikkö Sanni Harala, tai aikaisempi yhteyspäällikkö ja perehdyttäjä Riku Minkkinen. Hyvä tapa tavoitella on laittaa tekstiviestillä soittopyyntö joko Sannille p. 040 090 5197 tai Rikulle p. 040 733 3640.

Elenia

Elenia on Suomen toiseksi suurin verkkopalveluyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Meillä tehdään mielenkiintoisia ja vastuullisia töitä, yhdessä osaavien työkavereiden kanssa. Pitkäjänteisellä ja vastuullisella sähköverkkomme kehitystyöllä varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkönjakelun ja arjen sujumisen. Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita kuten asiakaspalvelua, tietojärjestelmiä ja verkkopalveluita. Tuemme henkilöstömme työkykyä ja hyvinvointia joustavilla ratkaisuilla sekä olemme savuton ja päihteetön työpaikka. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella.

YHTEYSPÄÄLLIKKÖ | ASIAKKUUDET

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 31.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus