Skip to main content

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖ

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston omistama inhouse-yhtiö, joka tarjoaa parasta kiinteistöpalvelua yliopistolaisille, opiskelijoista työntekijöihin. Olemme reippaan 300 työntekijän palveluorientoitunut työyhteisö, ja teemme työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi suurella sydämellä. 

Haemme palveluhenkiseen joukkoomme 

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ

Yksikön päällikkönä vastuullasi on vastata siivous- ja ympäristöpalvelujen tuottamisesta, palveluprosesseista ja niiden kehittämisestä ja taloudesta nyt ja tulevaisuudessa. 


Mitä työtehtäviin kuuluu?

Pääpaino työssäsi on valmentavassa ja vastuullisessa henkilöstöjohtamisessa, arjen toiminnan johtamisessa ja palveluprosesseissa, hankinnoissa sekä kehittämisessä. Työ on monipuolista ja teet työtä yhdessä yksikön tiimipäälliköiden, henkilöstön ja yhtiön sisäisten sidosryhmien kanssa. Toimit myös tiimipälliköiden, sunnittelijoiden ja koordinaattoreiden esihenkilönä. Pääset työssäsi aidosti kehittämään itseäsi ja vaikuttamaan yrityksemme toiminnan kehittämiseen ja menestymiseen yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vahvaa puhtaus- ja ympäristöpalvelualan tuntemusta. Aikaisempaa kokemusta ja näyttöä johtamis- ja kehittämisosaamisesta. 

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, koska teet työtä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa päivittäin. Motivoidut tavoitteiden asettamisesta ja saavuttamisesta sekä yhteistyöstä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Kykenet myös systemaattiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn. Kykenet tuottamaan kirjallista materiaalia ja esiinnyt mielelläsi.

Arvostamme palvelujen kehittämisosaamista ja –asennetta sekä tahtoa oppia uutta ja pohtia miten tuotamme palvelua asiakkaille kehittyvässä maailmassa. 

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemuksesi, palkkatoiveesi ja liitä mukaan ansioluettelosi ti 3.8. mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työtä voit tehdä Helsingin yliopiston yhtiön kampustoimistoissa.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan yhteydessä siivouspalvelujohtaja Rita Läspään, sähköposti rita.laspa@helsinki.fi, p. 050 318 0304.