Skip to main content

Yksikönpäällikkö, BE Group

BE Groupille haetaan uuteen tehtävään yksikönpäällikköä. Pääset vastaamaan yhtiön suurimmasta teräspalveluyksiköstä Lahden Lotilassa. Tehtävä soveltuu kokeneemmalle henkilölle, tai toisaalta voit olla urasi alkuvaiheessa, kunhan sinulla on valmius ja intoa ottaa seuraava ura-askel.

Tehtävä on vakituinen ja rekrytoidut suoraan BE Groupin palvelukseen. Toiveena on, että pystyisit aloittamaan tehtävässä mahdollisimman nopealla aikataululla. Rekrytointikumppanina toimii Barona Engineering.

TYÖTEHTÄVÄSI:

Yksikönpäällikkönä vastaat Lotilan teräspalvelukeskuksen tuotanto- ja varastotoimintojen tuloksellisesta organisoinnista. Yksikössäsi on 60 henkilöä ja sen tehtävät koostuvat terästuotteiden varastopalvelutoiminnasta, laser-, plasma- ja vesileikkauksesta, koneistus- ja särmäystoiminnoista sekä ohutlevyleikkauksesta.

Yksikönpäällikkönä keskeiset tehtäväsi ovat toiminnan turvallinen ja tehokas organisointi sekä sen mittaaminen. Tehtäviisi kuuluu myös investointien suunnittelu ja toteutus omalla vastuualueellasi.

Kuulut tuotannon johtoryhmään ja raportoit tehtävässäsi tuotantojohtajalle.

ODOTAMME SINULTA:

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta teollisuudesta ja esihenkilöosaamista, sekä analyyttista toimintatapaa. Kyky tehdä päätöksiä dataan nojautuen on keskeisessä roolissa ja englannin kielen osaaminen on välttämätöntä.

Voit olla jo kokenut päällikkötason esihenkilö tai sinulla on jo jonkin verran esihenkilökokemusta, sekä valmiutta ottaa seuraava askel urallasi. Tärkeintä on, että sinä haluat kehittää ja kehittyä.

Teräspalvelu-, konepaja- tai logistiikka-alan tunteminen on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

TARJOAMME:

Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan ja toimimaan modernissa laitoksessa, jossa esimerkiksi työmenetelmäkehittäminen on arkipäivää. Tarjoamme aitiopaikan työskennellä vastuullisessa roolissa vakavaraisessa pörssiyhtiössä, jossa ammattitaitoasi arvostetaan ja tekemiseesi luotetaan. Saat ympärillesi mukavan ja menestystäsi tukevan työyhteisön.

Siistit toimitilamme sijaitsevat Lotilassa, Lahdessa.

Vaikka BE Groupilla työskennelläänkin osittain hybridimallissa, ymmärrät että yksikönpäällikön tehtävä edellyttää vahvaa läsnäoloa ihmisten arjessa.

Kiinnostuitko? Jätäthän CV:n oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.10.2022. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringin rekrytointipäällikkö Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Hae paikkaa viimeistään 24.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: kristiina.vormala@barona.fi, 040 837 4019

BE Group Oy

BE Group on johtava teräksen, erikoisteräksen, ruostumattoman teräksen sekä alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunut yritys. Asiakkaamme toimivat pääasiassa rakennus- ja valmistavassa teollisuudessa Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Vankalla osaamisellamme ja tehokkailla hankinta-, logistiikka- ja tuotantoprosesseillamme tarjoamme varastomyyntiä, tuotantopalveluja ja suoria toimituksia asiakkaillemme heidän teräs- ja metallituotetarpeisiinsa.

Työllistämme Suomessa n. 270 henkilöä ja toimimme yhdeksällä eri paikkakunnalla.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yksikönpäällikkö, BE Group

BE Group Oy
Lahti
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti