Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Head of Procurement

Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Mahdollistamme maailman vastuullisimman raideliikenteen, sillä me VR FleetCarella vastaamme siitä, että junakalusto on liikennöitävässä kunnossa. Panostamme tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. 

Haemme Yksikönpäällikköä VR FleetCaren Hankinta ja osto yksikköön.

Hankinta ja osto yksikkö on VR FleetCaren matriisitoiminto, jonka tehtävänä on varmistaa tuotantoyksiköillemme laadukkaat ja kustannustehokkaat materiaalien ja palveluiden hankinnat. Vastuumme ulottuu potentiaalisten uusien toimittajien tunnistamisesta aina materiaalien tilaamiseen ja 18 henkilön yksikkömme toimipisteitä ovat Helsinki, Tampere ja Pieksämäki.  Yksiköllämme on vahva rooli VR FleetCaren kasvutarinassa raidekaluston monimerkkihuoltamona. 

Yksikönpäällikkönä vastaat yksikön johtamisesta ja sen vastuulla olevien palveluiden toteuttamisesta asiakas-, laatu- ja turvallisuusvaatimusten mukaisesti. Vastuullasi on yksikön esihenkilönä varmistaa hankintastrategian mukaisten tavoitteiden täyttyminen niin strategisten hankintojen kuin operatiivisen ostamisen osalta. Tehtävässä korostuu tiivis yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Vastaat yksikön toiminnan jatkuvasta kehittämisestä, hallinnoit kehityssalkkua ja sen projektien eteenpäin viemistä.  Toimit myös osana Toimitusketju ja digitaaliset palvelut yksikön johtoryhmää ja tuot vahvan panoksesi liiketoimintamme kehittämiseen. 

Sinulla on vahvoja näyttöjä vastaavien hankintatoimintojen johtamisesta sekä kokonaisvaltaisesta kehittämisestä - lisäksi omaat selkeän näkemyksen yrityksen kilpailukyvyn varmistamisesta tehokkailla hankinnoilla. 

Olet innostunut ja motivoitunut toiminnan kehittämisestä, pystyt analysoimaan ja kehittämään toimintaamme sekä viemään systemaattisesti kohti uusia moderneja toimintamalleja. Nautit isoista kokonaisuuksista ja olet valmis kantamaan niistä vastuuta. Esihenkilönä olet kannustava ja aikaansaava tiimipelaaja, jolla on erinomaiset kommunikointi-, vaikutus- ja neuvotteluvalmiudet. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää englannin ja suomen kielen taitoa ja tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. teknillinen tai kaupallinen).

Tehtävä sijaitsee Helsingissä ja edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa ja ulkomailla. 

10 syytä valita meidät

  1. Vaikutat työlläsi päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 
  2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
  3. 1 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista 
  4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
  5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  
  6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
  7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
  8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 
  9. Laajat työterveyshuollon palvelut 
  10. Modernit työvälineet ja työtilat

Kiinnostuitko? 
 Hienoa! Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.12.2021 mennessä oheisen linkin kautta. (Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, eli toimithan nopeasti.)

 Kaipaatko lisätietoa?
 Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusketju ja digitaaliset palvelut yksiköiden liiketoimintajohtaja Ilari Laakso, puh. 040 862 1 430.

Me VR FleetCarella tarjoamme asiakkaillemme raidekaluston- ja ratainfran tehokasta huoltoa, kunnossapitoa ja modernisointia pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Olemme raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö.Head of Procurement

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 09.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Click Henkilöstöpalvelut Oy
Turku
Barona Teollisuus
Joensuu
Eezy Oyj
Porvoo