Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Yksikönpäällikkö, tehdaspalvelu

Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Mahdollistamme maailman vastuullisimman raideliikenteen, sillä me VR FleetCarella vastaamme siitä, että junakalusto on liikennöitävässä kunnossa. Panostamme tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia.

Haemme yksikönpäällikköä VR FleetCaren tehdaspalvelutoimintaan. Tehtäviisi kuuluu VR FleetCaren tehdaspalvelutoiminnan kehittäminen ja johtaminen, tehdaspalvelutoiminnan osaamisen kehittäminen, tehdaspalvelutoiminnan budjetointi ja kustannusseurannan kehittäminen, oman vastuualueen investointien hallinta sekä yhteistyön kehittäminen eri sidosryhmien kanssa.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja yhteisten toimintojen vaativista esimiestehtävistä. Omaat hyvät projektityö-, ryhmätyö-, vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Lisäksi arvostamme joustavuutta, huolellisuutta, suunnittelukykyä sekä itsenäistä ja luovaa ongelmanratkaisukykyä. Lean-filosofian tuntemus auttaa myös tehtävän menestyksekästä hoitamista. Pystyt työskentelemään myös englannin kielellä. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään ennakkoluulottomasti itseäsi, organisaatiota ja alaa. Tule tekemään merkittävää työtä VR FleetCaren kaluston kunnossapidon toimintakulttuurinkulttuurin kehittämiseksi. Lisäksi pääset hyödyntämään ison konsernin etuja: vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla, monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla, tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi. Käytössäsi ovat myös laajat työterveyshuollon palvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa turvallisuus- ja laatujohtaja Juha Ohvo, puh. 040 8621 287.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.8.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

Me VR FleetCarella tarjoamme asiakkaillemme raidekaluston- ja ratainfran tehokasta huoltoa, kunnossapitoa ja modernisointia pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Olemme raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö.

Yksikönpäällikkö, tehdaspalvelu

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus