Skip to main content

Ylihoitaja HUS Psykiatria

Haluatko työskennellä terveydenhuollon näköalapaikalla? Haemme nyt HUS Psykiatrian hallintoon vakituiseen virkaan ylihoitajaa.

HUS Psykiatria on HUS Maakunnallisten kliinisten palveluiden (MAKU) tulosyksikkö, jossa vastaamme divisioonamallilla HUS alueen avohoitopainotteisesta psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta sekä vaativista psykiatrisista tutkimuksista ja hoidoista vuodeosastoillamme. HUS Psykiatriassa työskentelee 2 300 eri alojen ammattilaista, joista yli 1 500 on hoitotyön ammattilaista. Haemme nyt vakituiseen virkaan HUS Psykiatrian hallintoon ylihoitajaa.

Ylihoitaja toimii hallinnossa vastaten tulosyksikön tila-asioista yhteistyössä Tilakeskuksen kanssa. Ylihoitaja osallistuu toimitila- ja sairaalahankkeisiin, kuten Laakson yhteissairaalarakentamiseen. Ylihoitaja vastaa myös muista toimialajohtajan sekä johtavan ylihoitajan hänelle osoittamista tehtävistä, kuten tulosyksikön työvuorosuunnittelun koordinoinnista toimien työvuorosuunnittelijoiden esihenkilönä ja rekrytoinnista. Tehtävät osin määräytyvät valitun osaamisen perusteella. Hakijalta odotamme kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä ja onnistumista kehittämishankkeissa sekä muutosjohtamisosaamista. Tulevat muutokset liittyvät HUS organisaatiomuutoksiin, SOTE-integraatioon sekä Laakson yhteissairaalarakentamiseen.

Työn aloitusajankohta on 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen. Työpiste sijaitsee Psykiatriakeskuksessa (Välskärinkatu 12) ja myös etätyöpäivät ovat mahdollisia.

Tervetuloa tekemään parasta psykiatrian hoitotyötä kanssamme! Lähetä hakemus hakuajan loppuun (28.10.2021) mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva ylempi yliopistotutkinto sekä kokemus johtamistehtävissä ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Kysy rohkeasti tehtävästä lisätietoja: johtava ylihoitaja Päivi Soininen, p. 050 396 7300 (paivi.soininen@hus.fi)

Ylihoitaja HUS Psykiatria

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 14.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus