Skip to main content

Ylilääkäri, Lastenpsykiatrinen yksikkö

Onko lasten mielenterveystyö ja sen kehittäminen mielestäsi tärkeää? Haluatko olla tukemassa espoolaisia esi- ja alakouluikäisiä lapsia sekä perheitä lastenpsykiatrisissa pulmissa? Pidätkö moniammatillisesta tiimityöstä? Katsotko kohti tulevaisuuden perhekeskuksia ja hyvinvointialueita? Halutko ottaa vastuuta yksikön lääketieteellisestä osaamisesta sekä kehittämisestä? Jos vastasit kyllä - hae meille!

Espoon lastenpsykiatrinen yksikkö on 26 henkisen moniammatillisen työryhmän muodostama peruspalveluita tukeva lapsiperheiden erityispalveluiden asiantuntijayksikkö. Työmme painopiste on lapsen kehitysympäristöä tukeva konsultaatiotyö ja toteutamme yksikössä arviointi-, tutkimus-, hoito-, ja verkostotyötä. Hoidamme espoolaisten esi- ja alakouluikäisten lasten lieviä ja keskivaikeita lastenpsykiatrisia oireita. Kehitämme sisäisiä toimintamalleja sekä hoitopolkuja yhteistyössä verkostojen sekä HUS lastenpsykiatrian kanssa.

Tuet yksikön lääkäreitä ja toimit esihenkilönä 4 (neljälle) lääkärille. Teet tiivistä yhteistyötä yksikön päällikön kanssa. Olet tärkeä lääketieteellinen asiantuntija yksikössä sekä verkostoissa. Osallistut aktiivisesti kehittämiseen. Kliinistä potilastyötä ja raportointia toteutat sovitun mukaisesti.

Työ alkaa tammikuussa 2022 tai sopimuksen mukaan. Voimme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikimmiten.

Työpaikan nimi: Lastenpsykiatrinen yksikkö, Espoo

Työaika: 38 h 15 min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys (lastenpsykiatrian tai muu tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys).

Tehtävässä edellytetään:

Kliinistä kokemusta lasten mielenterveystyöstä, hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä sekä innovatiivisuutta, kokemusta johtamis- ja esihenkilötehtävistä sekä lasten ja perheiden mielenterveyspalvelujärjestelmän tuntemusta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikostekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista

Arvostamme kykyä työskennellä molemmilla kotimaisilla kielillä sekä kehittämismyönteisyyttä ja positiivista asennetta.

Yhteystiedot: Kysy lisää yksikön päällikkö Anu Kivistöltä, p. 040 639 3333
Työpaikan osoite: Pihatörmä 1 C, 1 krs, 02240 ESPOO
Palkkaus: 6795,30 €/kk
Työ alkaa: 17.1.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 15.12.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1671-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 24.11.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11076730

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti