Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Ylilääkäri Nuorisopsykiatria Uudenmaan avohoito

Haemme HUS Psykiatrian tulosyksikköön, Nuorisopsykiatrian Uudenmaan avohoitopalveluihin ylilääkäriä.

HUS nuorisopsykiatria on Suomen suurin nuorisopsykiatrian yksikkö. Käytössä on laaja nuorisopsykiatrinen osaaminen ja hoitovalikko.

Ylilääkärin työ on itsenäistä ja sisältää kliinisen potilastyön lisäksi alueellista esimiestyötä, sekä yksikön sisäisen ja rajapintayhteistyön toiminnan kehittämistä ja koordinaatiota.

Tehtävään valittavalta vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja lisäksi erikoislääkärin pätevyys nuorisopsykiatrian erikoisalalla ja kokemusta alan hallinto- ja johtamistehtävissä.

Tehtävä alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kuukautta.

Haku päättyy 25.10.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja kokemus alan hallinto- tai johtamistehtävissä ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Haettavana oleva viran kohdalla soveltuva erikoisala on nuorisopsykiatria.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 pykälän 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

linjajohtaja Laura Häkkinen p. 050 441 2207 laura.hakkinen@hus.fi

Ylilääkäri Nuorisopsykiatria Uudenmaan avohoito

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus