Skip to main content

Ylläpitosiivooja Seinäjoelle

Ylläpitosiivooja Seinäjoelle

Etsimme asiakkaallemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä osa-aikaista YLLÄPITOSIIVOOJAA vaihtuviin kohteisiin Seinäjoella. Tehtävänäsi on huolehtia asiakaskohteiden siisteydestä ja viihtyvyydestä.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, joustavuutta sekä halua tehdä työt huolellisesti ja kehittyä siinä. Aiempi kokemus katsotaan eduksi, mutta arvostamme kuitenkin ennen kaikkea asennettasi ja kykyäsi huolehtia kohteiden vaatimuksista esimerkillisesti. Edellytämme hakijalta B-ajokorttia.

Työnkuvanasi on toimia asiakasyrityksemme kaikissa ylläpitosiivouskohteissa. Pääsääntöisesti kohteet sijaitsevat Seinäjoen alueella, mutta yksittäisiä kohteita voi olla myös lähikunnissa. Työmatkoihin saat käyttöösi yrityksen auton.

Työtä suoritetaan arkisin aamuvuorossa ja tunteja on tarjolla n. 20h/viikko. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan tekijän löydyttyä ja hyvän tekijän on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaisesti sekä jopa vakinaistua suoraan asiakkaan kirjoille.

TARJOAMME SINULLE:
- Työn, johon on mahdollisuus vakinaistua
- Säännöllisen päivätyön arkisin
- Vaihtuvat työkohteet ja työn, jossa näet heti oman kättesi jäljen
- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
- Ammattilaisista koostuvan tiimin tuen
- Palkkauksen kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan
- Mahdollisuuden saada palkan päälle bonusta hyvin tehdystä työstä
- Työterveyspalvelut Pihlajalinnassa heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen
- Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin
- Boltin oman sovelluksen, jonka kautta hoidat työsuhdeasiat helposti

KIINNOSTUITKO?
Hae paikkaa pikaisesti Bolt-sovelluksen tai kotisivujemme kautta. Voit myös liittää CV:n mukaan hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

SUOSITTELUBONUS
Miltä kuulostaisi työskentely parhaan ystäväsi kanssa? Suosittelemalla kaveriasi Boltille, saatte kummatkin 250€ bonuksen, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla. Bonuksen maksamisen edellytyksenä on voimassa oleva työsuhde Boltilla.

Haku päättyy: 1.3.2022

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Ylläpitosiivooja Seinäjoelle

Bolt.Works Oy
Seinäjoki
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Bolt.Works Oy
Seinäjoki
Bolt.Works Oy
Kajaani
Bolt.Works Oy
Kuopio
Bolt.Works Oy
Seinäjoki