Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ympäristö- ja rakennusvalvontajohtaja

Espoon kaupunki uudistaa organisaatiotaan ja yhdistää nykyiset ympäristökeskuksen, rakennusvalvontakeskuksen ja ympäristöterveyden yhdeksi tulosyksiköksi kaupunkiympäristön toimialalle. Tulosyksikössä tulee toimimaan noin 120 asiantuntijaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan sekä ympäristöterveyden tehtäväalueilla. Haemme ympäristö- ja rakennusvalvontajohtajaa vastamaan uuden tulosyksikön toiminnasta, taloudesta, henkilöstövoimavarasta ja asiakkuuksien hallinnasta sekä asiakaspalvelun kehittämisestä.

Työpaikan nimi: Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskus.

Työaika: 36 h 15 min viikossa.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta kokonaisuuksien hallintaa, hyviä johtamis- ja yhteistyötaitoja, hyvää asiakaspalveluotetta sekä kiinnostusta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Hallitset prosessien kehittämisen ja tunnet sähköisten palveluiden mahdollisuudet. Vaadittava kielitaito määräytyy kaupungin kielitaitosäännön mukaan.

Arvostamme tulosyksikön toiminta-alueen tuntemusta ja uuden tulosyksikön käynnistämiseen liittyvää kehittämisosaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kaupunkiympäristön toimialalla luomme päivittäisellä työllämme toimivat ja viihtyisät edellytykset asumiselle ja yrittämiselle. Keskeisiä tehtäviämme ovat kaupunkirakenteen ja terveellisen asuinympäristön kehittäminen, kunnallistekniikan suunnittelu ja rakennuttaminen sekä kaupungin maaomaisuudesta ja toimitiloista huolehtiminen. Toimialamme tarjoaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät innovatiivisessa työympäristössä sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Teemme työtä verkostomaisesti ja kumppanuutta arvostaen.

Yhteystiedot: Tehtävästä antaa lisätietoja teknisen toimen johtaja Olli Isotalo, 050 593 3359, etunimi.sukunimi@espoo.fi, tavoitat parhaiten keskiviikosta perjantaihin.
Työpaikan osoite: Tekniikantie 15, 02150 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 6800,00 €/kk
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 19.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-04-85-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 05.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Ympäristö- ja rakennusvalvontajohtaja

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 19.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus