Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ympäristöasiantuntija

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 19 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi

Generation-divisioona vastaa Fortumin sähköntuotannosta, tuotannon optimoinnista ja trading-toiminnasta Pohjoismaissa. Siihen kuuluvat ydinvoima-, vesivoima- ja tuulivoimatuotanto, sähköntuotannon optimointi ja sähkökauppa, markkina-analyysi sekä ydinvoiman asiantuntijapalvelut.

Työnkuvasi

Haemme ympäristöasiantuntijaa Nuclear Safety Engineering –osaston Säteilyturvallisuus ja ympäristö –ryhmäämme Espoon Keilalahteen. Työssäsi tuet tiiviisti Fortumin Loviisan ydinvoimalaitoksen toimintaa ympäristöasioiden osalta ja osallistut sekä vesivoiman että mahdollisesti myös muiden energiantuotantomuotojen ympäristöasioiden käsittelyyn. Työsi osa-alueisiin kuuluvat mm. erilaisten lupa-asioiden, selvitysten, raportoinnin ja ympäristövaikutusten arvioinnin lisäksi myös ydinvoimalaitoksen erityiskysymykset kuten jäähdytysveden lämpövaikutus, päästöt ja ympäristön säteilyturvallisuus. Kokemuksesi perusteella työnkuvaasi voidaan laajentaa luonnon monimuotoisuuteen liittyviin kysymyksiin. Tehtävänkuvaasi muokataan sekä koulutuksesi että kokemuksesi pohjalta myös konsultointitehtäviin ja Fortumin osaomistuslaitosten tukemiseen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä ammattitaitoisessa työympäristössä. Ryhmän jäsenenä sinulla on mahdollisuus sekä syventää osaamistasi monipuolisesti ympäristöasioiden alueella että kehittyä energia-alan ympäristöasioiden asiantuntijana.

Odotamme sinulta

Sinulla on ympäristöasioita painottava ylempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi maisterin tutkinto tai muu vastaavan tasoinen työhön soveltuva koulutustausta. Sinulla on jo useamman vuoden kokemus ympäristöasioiden kanssa työskentelystä. Työ edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä teknisten asioiden sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä. Arvostamme ruotsin kielen taitoa, kokemusta lupa-asioiden käsittelystä, hankkeiden ympäristövaikutuksista, luonnon monimuotoisuuden edistämisestä, vesistörakentamisen vaikutuksista, raportoinnista sekä työskentelystä kansainvälisessä ympäristössä. Lisäksi odotamme hyvää yhteistyökykyä ja itsenäistä työskentelytapaa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 30.5.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Reko Rantamäki, [email protected] tai +358 40 829 7587. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Yhteiskunta ja Ympäristö.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen biodiversiteettiin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti