Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ympäristöasiantuntija

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 20 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi

City Solutions -divisioonan vastuulla on kehittää kestävistä kaupunkiratkaisuista kasvavaa liiketoimintaa Fortumille. Divisioonaan kuuluvat kaukolämpö ja -kylmä, jätteen energiahyötykäyttö, kierrätys sekä asiantuntijapalvelut.

Fortum Recycling&Waste tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus ja ympäristörakennuspalveluita.

Työnkuvasi

Haemme Fortum Waste Solutions Oy:n Suomen ympäristötiimiin ympäristöasiantuntijaa monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset asiantuntijatehtävät, joita keskeisiä ovat Suomen toimintojen ympäristölupaprosessien edistäminen ja ohjaaminen. Lisäksi osallistut esim. YVA-prosesseihin, ympäristöraportointiin sekä erilaisten ympäristöselvitysten laatimiseen. Tehtäviisi kuuluu laitosten ympäristöasioiden hallinnassa avustavia töitä, kuten laitosten ympäristötarkkailujen järjestämistä, tarkkailuohjelmien laatimista sekä vaikutusten arviointia.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset asiantuntijatehtävät, joita ovat esim. osallistuminen Suomen toimintojen ympäristölupa- ja YVA-prosesseihin, ympäristöraportointiin sekä erilaisten ympäristöselvitysten laatimiseen. Tehtäviin voi kuulua myös laitosten ympäristötarkkailujen järjestämistä, tulosten seurantaa ja tulkintaa sekä vaikutusten arviointia. Työnkuvaa voidaan muokata ja täsmentää valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Tarjoamme sinulle

Ympäristöasiantuntijana pääset aitiopaikalta mukaan kierrätyksen ja jätepalveluiden kehittyvään liiketoimintaan. Ympäristötiimi on kiinteästi mukana ja avainasemassa moninaisissa hankkeissamme sekä jo olemassa olevan toiminnan että uusien toimintojen ja tuotteiden parissa. Haastavissa ja vaihtelevissa tehtävissä voit laajasti kehittää osaamistasi yhdessä ammattitaitoisten kollegojen kanssa.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa ympäristöalan tutkintoa (ins. AMK, DI, FM) ja muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä esim. jäte- ja kierrätysliiketoiminnassa, teollisuudessa tai ympäristökonsultoinnissa. Erityisesti arvostamme ympäristölupaprosesseihin liittyvää osaamista ja kokemusta projektien hallinnasta sekä kokemusta viranomaisyhteistyöstä.

Luonteeltasi olet pitkäjänteinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta viihdyt myös tiimissä ja pystyt hallinnoimaan useita asioita rinnakkain. Toivomme sinulta hyviä kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja. Edellytämme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit ja näkisit itsesi osana kehittyvää ja osaavaa asiantuntijatiimiä, jätä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 17.10.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Ringman, puh. +358 505999949.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää huumeseulan

Ympäristöasiantuntija

Riihimäki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 18.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus