Skip to main content

Ympäristöasiantuntija

HAEMME JOUKKOOMME YMPÄRISTÖASIANTUNTIJAA

Rakentaminen ja rakennusten käyttö tuottavat yli 30 prosenttia Suomen hiilipäästöistä. Me Hartelassa pohdimme uuden strategiamme myötä mitä voimme rakennusalan yrityksenä tehdä paremman huomisen puolesta. Parhaillaan luomme kestävän kehityksen toimintamalleja siten, että rasittaisimme luontoa mahdollisimman vähän. Strateginen visiomme on, että meidät tunnetaan kestävän kehityksen edistäjänä osana laajempaa vastuullisuustyötämme. 

Seuraavaksi tarvitsemme kestävän kehityksen mukaisia yhteistyökumppaneita, hyviksi todettuja perusratkaisuja ja uusia innovaatioita. Seuraamme tarkasti kestävän kehityksen pitkäaikaisia kehityssuuntia ja etsimme jatkuvasti uusia keinoja tuottaa asiakkaillemme kestäviä ja luotettavia ratkaisuja. Luomme yrityksemme toiminnoille yhteiset kestävän kehityksen toimintatavat ja kriteeristöt, jotka auttavat meistä jokaista tekemään kestäviä valintoja.  

Haluatko tehdä kanssamme työtä, jolla on kestävä tarkoitus?

Sykkiikö sydämesi ympäristön parhaaksi liiketoiminnan lainalaisuuksia ja asiakaslähtöisyyttä unohtamatta? Haluaisitko lisätä kestävää kehitystä rakennusalalla ja tuoda uusia tuulia koko toimialalle yrityksemme toiminnan kautta? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla juuri meille sopiva asiantuntija.  Kestävä kehitys on toiminnassamme keskiössä ja etsimme vahvistusta nykyiseen tiimiimme.

Tulevat työtehtäväsi 

Tehtäviisi kuuluu asumisen ja rakennusten uusien vähähiilisten ratkaisujen kehittäminen. Seuraat kestävän kehityksen trendejä sekä lainsäädäntöä ja varmistat osaltasi niiden implementointia  yrityksessämme mm. kouluttamalla henkilöstöämme. Osallistut asiantuntijana rakennushankkeidemme suunnittelunohjausprosessiin tuoden ympäristö- ja vähähiilisyyden näkökulmia suunnitteluratkaisuihimme.

Työtämme ohjaavat Hartelan arvot: asiakasläheisyys, ammattiylpeys ja aloitteellisuus — onkin tärkeää, että arvomme näkyvät työssäsi.

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa ympäristötieteiden koulutusta (AMK/yliopisto) ja kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Riittävää hiilijalanjälki- ja elinkaarilaskentamenetelmien tuntemusta ja analysointikykyä
  • Kokemusta kehityshankkeista 
  • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kyvykkyyttä kommunikoida eri roolien ja organisaatiotasojen kanssa 

Mitä tarjoamme sinulle

Hartela on pian 80-vuotias vahvat juuret omaava kotimainen rakennusalan perheyhtiö. Rakennamme tiloja hyvälle elämälle. Olemme ketterä perheyritys, joka tarjoaa suuren rakennuskonsernin tehokkaat järjestelmät ja kehitysmahdollisuudet. Henkilöstömme hyvinvointi ja työkyky on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin laadukasta johtajuutta kehittämällä, laajalla terveysturva- ja vapaa-ajan sairauskuluvakuutuksella sekä liikunta- ja kulttuurietuuksin.Tarjoamme lisäksi henkilöstöllemme osaamisen kehittämistä erilaisten koulutusten kautta vuosittain laajalla valikoimalla.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä mielenkiintoisissa projekteissa, sekä energisen ja innostuneen tiimiin. Meidän henkilöstömme antama palaute työkulttuuristamme on hyvin positiivinen, ja Hartela ansaitsi vuonna 2020 People Power -tutkimuksen pohjalta Suomen Innostavimmat Työpaikat -tunnustuksen!

 

Mikäli kiinnostuit, tee hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 5.10. kuluessa alla olevan linkin kautta. Haku on voimassa 5.10.2021 saakka. Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Iiro Pohjanoksa, puh. 0500 827384, tavoitat hänet varmimmin tiistaina 28.9. klo 15.00 – 16.30, keskiviikkona 29.9 klo 8.30-10.00 tai maanantaina 4.10 klo 15.30 – 16.30.


Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Suomalainen perheyhtiö työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista.

Konserniin kuuluvat Turun ja Tampereen seudulla sekä Satakunnassa ja Länsi-Uudellamaalla toimiva Hartela Länsi-Suomi Oy, pääkaupunkiseudulla ja ympäristökunnissa sekä Lahdessa toimiva Hartela Etelä-Suomi Oy sekä Oulun talousalueella toimiva Hartela Pohjois-Suomi Oy. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa.

Ympäristöasiantuntija

MPS
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 09.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus