Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ympäristöasiantuntija, Metsähallitus Metsätalous Oy

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme ympäristöasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Metsähallitus Metsätalous Oy:n Etelä-Suomen alueelle. Työn aloitusajankohta on 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Ympäristöasiantuntijana olet alueen suunnittelutiimin jäsen ja osallistut ympäristö- ja laatujärjestelmän ylläpitoon, metsäsertifiointiin ja niihin liittyvään koulutukseen. Olet mukana vaihtelevissa alaan liittyvissä projekteissa. Toimit alue-ekologisen suunnittelun asiantuntijana ja vastaat kulttuuriperintötiedon ylläpidosta ja tallentamisesta järjestelmiin, avustat erityiskohteiden suunnittelussa sekä käsittelet saatuja palautteita. Tehtävässä korostuvat aktiivinen vuorovaikutus sidosryhmien kanssa, viestintä sekä Metsähallituksen sisäinen ja prosessien välinen yhteistyö. Toimipaikka on jokin Etelä-Suomen alueen keskeisistä toimistoista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, monipuolista työkokemusta metsäsektorilta ja hyvää metsätalouden suunnittelujärjestelmien hallintaa sekä metsäalan ympäristöosaamista. Arvostamme metsien monimuotoisuudelle tärkeän lajiston tuntemusta. Työssä tarvitset myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja hyvää englannin kielen osaamista. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.6.2021.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat aluejohtaja Pasi Korteniemi, puh. 040 571 6420 tai suunnittelupäällikkö Niklas Björkqvist 040 732 4463. 

Ympäristöasiantuntija, Metsähallitus Metsätalous Oy

Seminaarinkatu 15, 40014 Jyväskylän yliopisto
Vakituinen

Julkaistu 17.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus