Skip to main content

Ympäristöjohtaja

Me Pudasjärvellä katsomme tulevaisuuteen ja pyrimme jatkuvasti tekemään asiat paremmin. Keskeisiä arvojamme ovat yhteisöllisyys ja avoimuus, luonnonmukaisuus sekä hyvinvointi ja tasa-arvo. Pudasjärvi tarjoaa terveellisen elämän hyvien palveluiden lähellä, maaseutumaisen inspiroivat työ- ja asuinmaisemat sekä upeat harrastus- ja
ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden.

Oletko kiinnostunut keskeisestä tehtävästä ja merkityksellisestä työstä mukavassa ja motivoituneessa työyhteisössä Suomen hirsirakentamisen pääkaupungissa?

Nyt on tilaisuutesi, sillä Pudasjärven kaupungin Oulunkaaren ympäristöpalvelujen toimialue etsii vakinaisesti täytettävään virkaan Ympäristöjohtajaa. Virka kuuluu Pudasjärven kaupungin hallinnoimaan alueelliseen yksikköön, joka tuottaa kuntiin ympäristönsuojelun ja ympäristöterveydenhuollon viranomaistehtävät ja palvelut. Alueellisen yksikön jäseninä ovat Pudasjärven lisäksi Iin, Utajärven ja Vaalan kunnat. Lisäksi tuotamme Oulun seudulle entisen Yli-Iin kunnan alueen eläinlääkintähuollon palvelut.

Olet sitten kunta-alan kokenut ammattialainen tai yksityissektorilla uraa luonut tekijä, toivomme sinun hakevan tehtävää. Tukena työssäsi on vastaava eläinlääkäri ja koko ympäristöpalvelujen osaava tiimi.
Tarjoamme sinulle tarvittavan perehdytyksen sekä joustavat etätyö- ja koulutusmahdollisuudet. Esimiestyömme tueksi olemme aloittaneet hankkeen, jossa kehitämme ihmislähtöistä valmentavaa johtamista yhteistyössä työntekijöiden kanssa. Hankkeessa strateginen kumppanimme on Lapin yliopisto. Käytössäsi ovat myös muun muassa laajat työterveyspalvelut, e-passi (sportti ja kulttuuri ja hyvinvointipalvelut) ja lounassetelietuus.

Ympäristöjohtaja toimii n. 14 työntekijän alueellisen yksikön johtajana ja vastaa sen toiminnasta, kehittämisestä ja taloudesta. Lisäksi hän toimii yksikössä päätösvaltaa käyttävän Oulunkaaren ympäristölautakunnan esittelijänä. Ympäristöjohtajan työtehtäviin sisältyy ympäristönsuojelun tehtäviä.

Ympäristöjohtajan viran kelpoisuusehtona edellytetään toimenkuvaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa, työkokemusta sekä kokemusta ja asiantuntemusta  ympäristöterveydenhuollon toimeenpanoon kuuluvista tehtävistä. Katsomme eduksi sekä hallinnollisen että ympäristönsuojelutoimialan kokemuksen. Lisäksi arvostamme hyviä johtamis-, viestintä-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteistä asennetta.

Pudasjärven kaupunginhallitukselle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee  toimittaa 31.7.2021 klo 24.00 mennessä ensisijaisesti sähköisessä osoitteessa www.kuntarekry.fi, postitse osoitteeseen Pudasjärven kaupunki, PL 10, 93101 Pudasjärvi. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen viran
vastaanottamista valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Viran hakuaikaa jatketaan ja virkaan aikaisemmin tulleet hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Tehtävä alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Ympäristöjohtaja

Pudasjärven kaupunki
93280 Pudasjärvi
Kokopäiväinen

Julkaistu 28.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus