Skip to main content

Ympäristöpäällikkö

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee vakituiseen työsuhteeseen kokenutta

Ympäristöpäällikköä

Tehtävät
Haemme Kevitsan kaivoksen EHSQ –osastolle ympäristöpäällikköä johtamaan ja hallinnoimaan ympäristöyksikön toimintaa tehokkaasti ja kustannukset huomioiden. Ympäristöpäällikkö johtaa ympäristöyksikön tiimiä ja raportoi EHSQ osaston päällikölle.

Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu:

  • Varmistaa, että Kevitsan kaivos toimii lainsäädännön ja yhtiön ympäristöperiaatteiden mukaisesti
  • Huolehtii, että ympäristöön liittyvät toimenpiteet toteutetaan lakien ja määräysten, päätösten ja yhtiön sisäisten sääntöjen sekä käytäntöjen mukaan
  • Seuraa lainsäädäntöä ja osallistuu ympäristöön liittyviin hankkeisiin
  • Viranomaisyhteistyö
  • Ympäristöresurssien ylläpito
  • Ympäristövaikutusten ja riskien arviointi
  • Sidosryhmäyhteistyö

Koulutus ja vaatimukset
Hakijalla tulee olla soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ympäristöalalta sekä useamman vuoden työkokemus kaivosteollisuudesta tai muusta raskaasta teollisuudesta. Edellytämme asiantuntemusta ympäristöasioista ja ympäristölainsäädännöstä. Henkilöllä tulee olla hyvä ja innostava asenne työhön sekä johtamisen taito. Odotamme erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi. Työtehtävät edellyttävät hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Edellytämme vähintään B-luokan ajokorttia.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa EHSQ osaston päällikkö Johanna Holm johanna.holm@boliden.com.

Hakemukset
Lähetä erillinen hakemus ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa: http://www.boliden.com/fi/Ura/ viimeistään 30.9.2021. Hakuprosessi on käynnissä koko hakuajan ja tulemme järjestämään haastatteluita heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!
Kevitsan kaivoksella sinulla on erinomainen mahdollisuus kartuttaa osaamistasi kehittyvässä toimintaympäristössä kestävän kaivostoiminnan näköalapaikalla.  Lisäksi tarjoamme monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat huolenpito, rohkeus ja vastuu.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 800 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 50 miljardia kruunua.

Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Avolouhoksesta louhitaan 7–9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää yli 550 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

Ympäristöpäällikkö

99600 Sodankylä
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus