Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

ympäristötarkastaja

Kiinnostaako sinua ympäristöterveyteen liittyvät valvonta- ja asiantuntijatehtävät? Tule meille tekemään merkityksellistä työtä, joka näkyy helsinkiläisten arjessa!

Haemme ympäristötarkastajaa terveydensuojelun valvontatehtäviin asumisterveystiimiin.

Tehtäviisi kuuluu:
- asumisterveyden neuvonta- ja valvontatehtävät
- mahdollisesti myös muiden oleskelutilojen (esim. palveluasunnot ja muut sosiaalialan valvontakohteet) terveellisyyteen liittyvät viranomaistehtävät ja/tai tupakkalain mukaisten asuntoyhteisöjen tupakointikieltohakemusten käsittely ja kieltojen valvonta
- tarkastukset ja mittaukset asunnoissa ja muissa oleskelutiloissa, asiakirja- ja päätösvalmistelu sekä yhteydenpito mm. toiminnanharjoittajiin, asukkaisiin ja kiinteistöjen omistajiin.
 
Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista. Meillä teet itsestäsi tämän päivän ja huomisen huippuosaajan.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista työotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset myös hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja tarkastuskäynneillä, neuvotteluissa ja neuvontatyössä sekä asiakasyhteydenpidossa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Katsomme eduksi kokemuksen vastaavista tehtävistä, rakennusterveysasiantuntijan koulutuksen, englannin kielen taidon sekä ajokortin.

Jätäthän hakemuksesi ensisijaisesti Hae paikkaa -linkin kautta.

Kirjallisen hakemuksen voit tarvittaessa toimittaa Helsingin kaupungin kirjaamoon: Kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (käyntiosoite Pohjoisesplanadi 11-13). Kuoreen tunnus KYMP-03-45-21.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Yhteystiedot: Asumisterveystiimin tiimipäällikkö Päivi Vepsäläinen p. 09 310 64323
Työpaikan osoite: Työpajankatu 8, 00580 HELSINKI
Palkkaus: 3 535 euroa/kk
Työ alkaa: 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 09.08.2021 klo 16:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KYMP-03-45-21
Ilmoitus jätetty: 20.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

ympäristötarkastaja

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus