Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Yöportieeri/Yösiivooja, Cahkal Hotel Kilpisjärvi

Cahkal Hotel on kesällä 2022 avattu upea hotellikokonaisuus keskellä Kilpisjärven kylää. Laadukkaat palvelut ja kestävä kehitys ovat Cahkalissa sydämen asia. Hotellin panoraamamaisessa ravintolassa asiakas pääsee nauttimaan paikallisista raaka-aineista huolellisesti valittuja annoksia upeiden maisemien tervehtiessä ikkunasta. Hotelli on yksityisomisteinen ja sitä pyörittää paikallinen pariskunta.  Kilpisjärvi on lappia parhaimmillaan – Norja ja jäämerikin on ihan vieressä, alle 50 kilometrin päässä.

Haemme nyt yöportieeria vastaamaan hotellin yöllä tapahtuvista toiminnoista. Työtehtäviisi yöportieerina kuuluvat vastaanoton työtehtävät öisin, asiakkaiden avustaminen ja yleisten tilojen siisteydestä huolehtiminen.

Työ on kokoaikainen ja halutessasi muuttaa Kilpisjärvelle pysyvästi, myös vakituinen. Määräaikaisuus on kuitenkin mahdollista laatia 30.04.2023 saakka. Työ alkaa 7.11.2022. Työssä noudatamme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta, palkkaus sopimuksen mukaan. Mukava asunto löytyy noin kilometrin päässä työpaikasta, halutessasi muuttaa pysyvästi Kilpisjärvelle, asunnon etsinnässä avustetaan.

 

Toivomme

-Reipasta työotetta

-Aitoa halua tehdä aina parhaansa ja ylittää asiakkaan odotukset

-Mahdollisesti aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä

-Hyviä vuorovaikutustaitoja

 

Tarjoamme

-Palkkauksen sopimuksen mukaan

-Upeat, uudet puitteet työntekemiselle

-Kilpisjärven mahtavat maisemat ja vapaa-ajan mahdollisuudet

-Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahan arvoiset henkilöstöedut

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Saara Nordberg, puh 0406562993 / [email protected]

Tämä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vain käy täyttämässä timanttinen hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta työhistoriastasi ja nykytilanteestasi. Kutsumme hakemusten perusteella haastatteluun jo hakuaikana.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yöportieeri/Yösiivooja, Cahkal Hotel Kilpisjärvi

99400 Enontekiö
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti